„Naujasis Nostradamas“. Garsus ekstrasensas skelbia klaikią prognozę 2024 metams (Video)  (3)

Ekstrasensas pateikė klaikią 2024 metų prognozę, kuri gali turėti rimtų pasekmių vienam turtingiausių pasaulio miestų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekstrasensas Craigas Hamiltonas-Parkeris, kuris praeityje buvo vadinamas „naujuoju Nostradamu“, tai pasakė savo naujame vaizdo įraše „YouTube“.

Tam tikro regiono gyventojai turėtų ruoštis stipriam žemės drebėjimui, kuris jau artėja prie vienos turtingiausių pasaulio vietų. Jei, žinoma, tikite ekstrasenso prognozėmis.

Craigas Hamiltonas-Parkeris, kuris praeityje buvo vadinamas „naujuoju Nostradamu“, savo „YouTube“ kanale išleido naują laidos „Kava su Craigu“ seriją. Jame jis kalbėjo apie tai, ką numato kitiems, 2024-iesiems, metams.

Vyras kurį laiką aptarinėjo savo prognozes JAV politikai, o vėliau perėjo prie platesnių klausimų. Vienas iš jų – Amerikos valdžios praradimas.

„Kitas dalykas, kurį numatau, yra elektros energijos trūkumas ir elektros energijos tiekimo nutraukimas JAV. Visų pirma mačiau didelius elektros energijos tiekimo sutrikimus Kalifornijoje ir Teksase – vietovėje, kurioje daug naftos, ir Kalifornijoje, kur daug taip pat daug naftos. Tai kažkas panašaus į infrastruktūros pažeidimus ar pan. Galbūt sugadinta dėl oro sąlygų, uragano ar panašiai – ne tik nutrūkęs kabelis, bet kažkas, ką labai sunku pataisyti“, – sakė Craigas.

Ekstrasensas pastebėjo, kad kai kuri energiją gaminančios infrastruktūros dalis neveikia ir gali būti net „prakeikta“.

 

„Kai kuri infrastruktūros dalis turi problemų“, – pridūrė jis.

Tada Craigas perkėlė tai į kitą lygį ir teigė, kad tai susiję su kitais jo matytais reiškiniais, ir pažymėjo, kad jis tiki, kad 2024 m. JAV patirs „didžiulius žemės drebėjimus“.

„Matau tai visoje vakarinėje pakrantėje... galbūt tai paveiks ir infrastruktūrą... tai bus daugiau nei tik drebėjimas“, – prognozavo Craigas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(56)
(-49)

Komentarai (3)