Tyrimui išleidusi 7 milijonus eurų, moteris teigia atskleidusi Džeko Skerdiko tapatybę (Video)  ()

Daugybę metų kriminologai ir entuziastai stengėsi išspręsti žiauraus XIX a. Londone siautėjusio žudiko Džeko Skerdiko mįslę ir atskleisti jo tapatybę. Žymi rašytoja, vardu Patricia Cornwell, teigia, kad ji pagaliau išsiaiškino, kas yra tas garsusis žudikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moteris tyrimui išleido beveik 6 milijonus svarų (7 milijonus eurų).

P. Cornwell pirštu rodo į britų impresionistą Walterį Sickertą. Moteris pasisamdė gabiausius kriminalistus ir 2002 metais išleido knygą, kurioje išdėstė visas savo teorijas, įrodydama, kad menininkas iš tiesų buvo legenda tapęs žudikas. Taip P. Cornwell užsitraukė daugybės žmonių nemalonę ir kentė įvairius kaltinimus bei patyčias.

Vis tik moteris tvirtai laikėsi savo nuomonės, nors pasaulis ja netikėjo. W. Sickertas buvo gan gerbiamas menininkas, ekscentriškas ir novatoriškas žmogus, tačiau turėjo keistą potraukį. Jis viešai demonstravo savo žinias apie serijinį moterų žudiką Dž. Skerdiką ir teigė, kad vieną kartą net miegojo tame pačiame viešbučio kambaryje, kaip ir jis.

Keisti, tamsūs, šiurpą keliantys moterų portretai, atspindintys būtent tai, ką Dž. Skerdikas išdarinėjo su savo aukomis, iš karto sukėlė P. Cornwell įtarimų. Menininkas tapė identiškas scenas, tačiau gudriai vaizdavo moterų egzekucijas, vengdamas kraujo ir paslėpdamas pagrindinius žmogžudysčių akcentus.

Moteris taip pat rado tris W. Sickerto rašytus laiškus, kurių braižas ir netgi popierius buvo toks pats, kaip ir Dž. Skerdiko rašytų laiškų. Deja, pasirodo, menininkas turi alibi – tuo metu, kai buvo vykdomos skerdynės, jis poilsiavo Prancūzijoje. Tuo tiki daugybė žmonių.

Nors moteris ne kartą bandė įrodyti savo tiesą, o jai pritarė dar keli rašytojai, padėję tirti serijinio žudiko bylą, oficialiai jos versija nėra patvirtinta

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(7)
(14)
(-7)

Komentarai ()