Įvyko Plokščios Žemės konferencija ir ji buvo tokia juokinga, kaip ir manote

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Profesorius :) 2017-11-17 20:18
Straipsnis yra akivaizdus pasityciojimas is kitaip galvojanciu. Jeigu nuomone yra kitokia negu daugumos tada busi isjuoktas...
Finalfour 2017-11-17 21:56
Gal papasakosi, kaip supranti savoka "kitaip galvojantys"? Paprastai, kai sedi du fizikai, ir vienas sako kad tamsioji materija egzistuoja, kitas sako, kad galima visatos mase paaiskinti ir be jos - tada jie yra kitaip galvojantys vienas kito atzvilgiu. O kai kazkas sako, kad aplink zeme skaraido spageciu drakonas ir sparnais mojuoja is surio - jis yra kas, kitaip galvojantis, ar pacientas, pabeges is palatos, kurioje kartu su Napoleonu Bonapartu gyvena?
Profesorius :) 2017-11-17 22:52
Koks smaikstuolis cha cha. Eik pasiskaityk apie ta savo materija. Ja jau siuncia "velniop" ir prie to pacio ant ausu uzsimesk makaronu,kad geriau isisavintum info.
Finalfour 2017-11-17 23:10
Butent del to ja ir paminejau. Nes tai diskusija tarp protingu fiziku. Net nesuvokei, kodel butent tamsiaja materija paminejau, tai kur ten suvokti, kad zeme ne plokscia
Finalfour 2017-11-17 23:24
Beja, akiraciui praplesti tiems, kurie tiki spageciu drakonais: http://www.trismegistos.lt/istorija/plo ... ko-akimis/
dzo 2017-11-18 03:07
Seniau tokius gydydavo/izoliuodavo,dabar dave zodzio laisve... Ir seip, rodos internetas turejo sviesti visuomene padarydamas informacija visiems prienama, bet panasu, kad jis smarkiai bukina (ypac kai kuriuos). Prie to paties: kaip civilizuotoje visuomeneje galejo atsirasti tokia manija tarkim emoji, animuotiems emoji..
lindemann 2017-11-18 08:15
Šiaip nėra ko tyčiotis iš spagečių monstro, jam garbinti yra sukurta net religija: https://lt.wikipedia.org/wiki/Skrajojan ... i_Monstras O šansai, jog jis egzistuoja yra lygūs dabartinių garbinamų religinių stabų (krikščionių Dievas, Alahas, Ganesha ir t.t.) egzistavimui. Taip, kad nemaža populiacijos dalis tiki vienokiomis ar kitokiomis pasakomis. Bent jau ploksčios žemės "teoretikai" nesisprogdina gatvėse ir nepjausto galvų, kitaip nei kaip kurie, populiaresnių pasakų įtikėtojai.
Shinigami 2017-11-18 12:55
Izoliuoti reikia tik tuos kurie kenkia aplinkiniams asmenims visu kitu nėra teisinio (nei moralinio) pagrindo priverstinai izoliuoti ar gydyti. Čia tu darai viena smarkia logine klaidą, kuria daro dauguma žmogaus teisių gynėjų. Kad visi gimė vienodi. Jeigu visi gimė vienodi, bet paskui atsirado skirtumu, darai prielaidą kad vienas iš jų bukėjo. Bet tiesa yra ta, kad žmonės gimsta nevienodi. Todėl jie ne bukėja ir jų niekas nebukina, jie tiesiog tokie gimė ir jiems nepadės joks internetas ar kita švietėjiška veikla. Žmogus gali tik protingėti, bet ne bukėti. Kol plokščios žemės išpažinėjai nesisprogdina gatvėse, tol man jie netrukdo ir gali toliau tikėti.
vanduo4 2017-11-18 13:59
- Labai taiklus pastebėjimas - jokios pagarbos kitokiai nuomonei; - O dabar norėčiau minusus dėjusių atstovų paklausti: kuris iš jūsų PATS galėtumėt įrodyti jog žemė nėra plokščia? Aš nekalbu apie tą propagandą internete, propagandines knygas ir visą daugumos nuomonę. - Ar galėtumėt įrodyti jog žemė yra apvali ir kaip?
vanduo4 2017-11-18 14:13
: kuo idiotas didesnis, tuo labiau jis mano esantis racionalesnis.
vanduo4 2017-11-18 14:20
: kiekvienas turi teisę gyventi taip kaip jis nori kol nepradeda kenkti kitiems. Tad visi žeminantys ir įžeidžiantys komentarai turėtų sulaukti pasekmių, kurias deklaruoja būtent technologijos.lt puslapis - blokavimas ar ba šalinimas, nes tokie dogmatiniai nevykę idiotai kenkia bendrai mokslo atmosferai. DZO - pilnai su tavimi sutinku, idiotus reikia gydyti, tereikia sutarti dėl priemonių: pvz.: vėžys gydomas naikinant, o kaip tu siūlai gydyti idiotus?
Profesorius :) 2017-11-18 14:21
ir tu manai,kad as besidomedamas plokscia zeme nebusiu susipazines su ta info? nejuokink.
vanduo4 2017-11-18 15:07
How you can live without knowing I don't know what they mean I always live without knowing - that is easy How you get to know - Is what I wanna know; Trumpai kalbant: How do you know what you know? https://www.youtube.com/watch?time_cont ... NqNnUJVcVs 10 minutė
DimQa 2017-11-18 15:29
Profesorius :) 2017-11-18 15:41
DimQa. tai tu proto bokste dabar ziurek i gaubli ir ziurek i plokscios zemes zemelapi ir keliauk tokiu pat marsrutu ir gausis lygiai tas pats. bet kur jums proto bokstai tai suprast ;D mane kartais juokina toks kai kuriu bukumas,o kartais ir nervina. bet stengiuosi i tai nekreipt demesio. del visa ko pasitikslink magelano (o jis juk aplink pasauli apiplauke) keliones marsruta ant gaublio ir ant plokscios zemes.
Profesorius :) 2017-11-18 15:43
itariu jau uzsitraukiai forumo "mohikanu" nemalone nes aklai nepritari ka jie galvoja. manau busi numinusuotas DD cia gi ju "kozirna korta"
DimQa 2017-11-18 16:00
kernel_panikuoja 2017-11-18 16:54
Kitaip mastantys nera ligoniai, bet yra objektyviai teisingai mastantys ir objektyviai klaidingai mastantys. Bendrai sutartas objektyvumo pagrindas yra moksline straipsniu baze su moksliniu metodu atliktais eksperimentais, patvirtinanciais teorijas ir recenzuotais kompetetingu srities profesionalu. Jeigu mes nesutariam, kas yra objektyvus pagrindas, nera prames diskusijai, nes neimanoma objektyviai kazko irodyti. Dabar ateina sitie plokscios zemes briedo salininkai ir savo teorija grindzia mazdaug tokiais irodymais - "NASA meluoja" ir "paziurek i NASA jotubo filmuka". Jie automatiskai teigia, kad visi moksliniai straipsniai, kurie i savo skaiciavimu modeli itraukia zemes apvaluma, yra neteisingi, nes gi zeme plokscia. Tai savo ruoztu reiskia, kad visa moksline baze yra nepatikima, nes dalis jos pripazinto turinio yra ale neteisingi. Jeigu tu teigi, kad dalis mokslo yra nesamone ir kita dalis nepatikima, tai gal tada pradedam nuo visu straipsniu, aprasanciu bet ka susijusio su zemes apvalumu paneigima tuo paciu moksliniu metodu ir recenzuojamais straipsniu publikavimais? Bet gi cia "samokslas", "nudusinimas", "tikrosios tiesos konglomeratinis gynimas". Dabar jie masto objektyviai klaidingai, nes negeba moksliskai irodyti savo teorijos teisingumo ir priesingos teorijos klaidingumo. Ir manys klaidingai tol, kol to neirodys moksliskai. Tie visi nusisnekejimai ir argumentai stiliaus "2x2=5 ir man pohui ka sako matke, tai proroganda" neidomu. I ju kiekviena "irodyma" galima papoint'inti konkretu mokslini straipsni, kuris paaiskina kodel taip vyksta, bet jie to nepripazista, ir paneigti mokslu negeba, nes mokslas "nupirktas". Establish'inti sau tokia pozicija, kurios neimanoma objektyviai paneigti, ir teigti, kad tu esi teisus, o visi klista yra elementaraus bukumo pozymis. Taip, buku zmoniu nereikia izeidineti, bet juos galima ir reikia viesinti, ypac, kai visokius kliedesius iskiepys savo vaikams ir juos intelektualiai suzalos. "Ne Tomuk, tau per fizika sake blogai, radio bangos negali sklisti aplink zeme atsispindejusios nuo jonosferos, nes is tikro tai zeme plokscia, o bangos sklinda iki pat tasko tiesiai, ir visi bangu fizikos tyrimai yra neteisingi, tik tavo tevelis zino tikra tiesa, nes apsirukes zoles ziuri daug jotubo".
punktyras 2017-11-18 17:03
Bet jeigu plokščiažemininkai siekia savo tikėjimą padaryti alternatyva, kurią reikės dėstyti mokyklose, tai jau svarbu ne vien jiems. Dėl teiginio apie žmogaus negebėjimą bukėti būtų galima ginčytis, bet nepradėsiu.
vanduo4 2017-11-18 17:27
Gerbiamasis, tu apiplaukei ratu. Žmonės miške pasiklįsta, o tu kalbi apie vandenynus. Pasakysiu tau atvirai - Dievo keliai nežinomi. Dieve, atleisk nusidėjėliams, jie nežino ką daro, nors realiai jie galvoja, kad žino, bet blogiausia jog per savo nežinojimą skriaudžia kitus. Daugumos nuomonė dar ne viskas - už tai tai ir minusas.