Įvyko Plokščios Žemės konferencija ir ji buvo tokia juokinga, kaip ir manote

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2017-11-22 19:29
Kodėl darote išvadą, kad buvusių kalinių nelaikau žmonėmis? Tiesiog modeliuoju situaciją, taikau dedukcinį metodą. Niekur neteigiu, kad „tik“ laisvės atėmimo įstaigose galima atrasti dievą. Tiesiog iš pasakojimo susidariau įspūdį, kad anksčiau dievotas nebuvote, nušvitimas įvyko vėliau. O nušvitimas dažniau(siai) pasitaiko tarp atliekančių laisvės atėmimo bausmę. Todėl leidau sau padaryti tokią prielaidą. Klyčkę šiaip, dėl gražumo prisabačinau, lyrinis nukrypimas, taip sakant Redagavimu dažniausiai nesinaudoju, nebent kokia žiopla klaida, trukdanti suprasti mintį pasitaiko, tada ištaisau. O šiaip visada skatinu pranešti apie pastebėtas klaidas straipsniuose ir tas nutinka dažniau, nei norėtųsi.
sub 2017-11-23 11:28
Jeigu dievas tavo manymu yra visa ko kūrėjas, tai kodėl beždžionė nėra dievo kūrinys "matydamas zmogu as matau ne bezdzione,o Dievo kurini". Ir dar neatsakiai klausimo, kurį ir aš norėjau užduot, bet mane aplenkė bahuriux: kur ir kada atsirado dievas?
kernel_panikuoja 2017-11-23 11:45
Ai, gal palikit jus ta religinem/sektantinem dogmom be jokios logikos protaujanti profesoriu ramybeje... Tegu zmogus mano, ka nori - jo reikalas. Galima bent jau pagirti uz drasa technologiju ir mokslo puslapyje neigti moksla ir bandyti kazka gristi religija
Monochamus 2017-11-23 16:14
2011 metais 15 metų moksleivis (šiuo metu jam jau turėtų būti virš 20 metų) iškėlė į 30km aukštį zondą su fotoaparatais. Rašė ir technologijos.lt http://www.technologijos.lt/n/mokslas/a ... eo?l=2&p=1 Taip pat ir delfis, kur pateikė net ir nuotraukas, kur aiškiai matėsi žemės linkis. https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/mo ... d=55145935 Naudotų fotoaparatų modeliai taip pat paviešinti: Canon PowerShot A590 IS (pagrindinis) PRAKTICA DCZ 5.7 (atsarginis) Šių fotoaparatų objektyvai nekeičiami, o jų židinio nuotolis nuo 35mm – ne tiek platus, kad išlenkimas būtų dėl fotoaparto objektyvo kaltės. (Plokščiažemiai teigia, kad tokiose nuotraukose kažkodėl visi žmonės naudoja vien tik plačiakampius objektyvus, dėl to matosi tie išlinkimai). Sukeisti aparatus būtų gana sunku, per daug liudytojų. Vienintelis paaiškinimas, kad Žydomasonai pasigavo vargšą jaunuolį jau po baliono nukritimo ir privertė sufotošopinti apie 3115 nuotraukų. (tokį bendrą nuotraukų skaičių skelbia straipsnis), bei nepasakoti niekam ką matė iš tikrųjų. Bet, kadangi žydomasonai yra bejėgiai prieš tuos autorius, kurie kelia medžiagą į youtubę (nes juk nepanaikino visų, tikrąją tiesą apie žemę atskleidžiančių video, taip pat neprivertė autorių atsižadėti savo žodžių), gal galima susirasti šį žmogų ir paprašyti papasakoti viską kaip buvo ir įkelti į youtube? Jei jo atsakymas bus kažkas panašaus į "wtf, eik pasigydyti gal idiote", vadinasi žydomasonai tiek praplovė jam smegenis, kad teks patiems viską daryti. Juk išeitų taip iškelti kokį nors telefoną, kuris filmuotų ir tiesiogiai į youtubę transliuotų, ir taip įtikėtų net skeptikai, kad žemė plokščia? Žinoma, aukštai nebūtų interneto, bet gal išeitų aktyvuoti siuntimą kai tik pasieks tą aukštį, kur jau yra internetas? Tokio eksperimento kaina būtų apie 2000€, manau, kaip už didžiosios tiesos žmonijai atskleidimą nėra labai didelė suma, ir daug mažesnė už kitą plokščiažemio iniciatyvą - konstruoti raketą ( https://www.npr.org/sections/thetwo-way ... own-rocket )
Profesorius :) 2017-11-23 17:50
na vargu ar galima i tai atsakyti. kaip jus "mokslo" zmones man neatsakytumet kur ir kada atsirado jusu visata. bet aisku skeltumet apie tuos 14mlrd metu ir tiek ziniu. bet buvo nuomoniu (ne cia) kad ji aplamai neturi pradzios. tai Dievas taip pat gali netureti nei pradzios nei pabaigos. juk jeigu Dievo nera tai visas musu gyvenimas yra kas? kazkoks apgailetinas laikinas egzistavimas? tai jis neturi prasmes. jeigu Dievo nera tai zmogus yra tik puikiai funkcionuojantis mesos "gabalas"
Profesorius :) 2017-11-23 17:57
nu rimtai,apie ka tu cia?
Profesorius :) 2017-11-23 18:05
;D as tikiu nes zinau,o zinau nes tikiu. geri irodymai?
Profesorius :) 2017-11-23 18:40
kirtikli toks protingas,o "susimovei" ant pacio pirmo "punkto" ne nebandysiu sito nezinau. kaip rasiau kada prie progos pasidomesiu tuom. PABAIGAI. bezdzionzmogiai tikrai egzistuoja ir jie valdo pasauli ir vienas kita. tu valdai ar esi valdomas?
Profesorius :) 2017-11-23 18:48
ne ne as gi nesakau,kad mokslas yra blogai...bet reikalas tame,kad viskas susieta.
maskarponas 2018-01-26 02:13
Saule yra tik apvali ultravioletine lempa, o menulis yra tik apvali holograma.
sub 2018-01-26 14:29
Tavo gyvenimas simuliuojama realybė, o tu tik programa.
UTF16 2018-01-26 16:53
O aš visada maniau, kad jisai iš sūrio...