Įvyko Plokščios Žemės konferencija ir ji buvo tokia juokinga, kaip ir manote

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2017-11-21 10:22
Nešerk trolio pasitvirtino, aplodismentai conjurer už geriausią pasiūlymą . Profesoriau ir vandenie, kadangi žemės plokštumą kažkaip susiejuote su dievu, noriu paklausti, kas yra dievas? Jeigu žemė plokčia tai kokios ji formos?
Profesorius :) 2017-11-21 13:46
is kur zinai,kad nemeluoja? patikrinai?
Profesorius :) 2017-11-21 14:12
na cia as susiejau plokscia zeme su Dievu. vanduo4 man rodos to nedare. ir tai susiejau remdamasis rastu. kas yra Dievas? tai yra be galo sudetingas klausimas... mano supratime Jis yra viso ko Kurejas. Jis yra gyvybes saltinis ir viskas yra is Jo. ir visa gyvybe nuo zemes kirmino iki zmogaus yra sventa. matydamas zmogu as matau ne bezdzione,o Dievo kurini,kaip ir visa kita. bet tavo supratime yra atsitiktinumas ir Big Bang'as,darvinizmas ir evoliucija ir pan. ar zinojei,kad atsirasti baltymui tikimybe yra 10*256 suvoki koks tai skaicius? ir mokslininkai tai irode tu bent suvoki koks tai neitiketinai mazas sansas? ir mes ale i ji pauoleme... kiekvienas tiki tuo ko nori tiketi. as netikiu,o zinau,kad Dievas yra.
Profesorius :) 2017-11-21 14:26
DD va cia tai stipriai!
punktyras 2017-11-21 14:37
Visada knietėjo sužinoti, iš kokios sub…dimensijos ištraukta baltymų atsiradimo tikimybė. Ir šiaip jau tikimybė turėtų būti nuo 0 iki 1 arba bent jau nuo 0 iki 100%. Pasakymas „mokslininkai tai įrodė“ iš tamstos lūpų skamba pernelyg hipokritiškai.
bahuriux 2017-11-21 14:45
Patiko ar ne? Bet kaip čia gaunasi, kad palei tavo tikėjimą, tu to (agresijos) neturėtum palaikyti, vietoj to turėtum atsukti kitą žanda, na bent jau nepalaikyti agresyvių veiksmų ar pasisąkymų. Dėl dievo ir žemės kirminų šventumo, tai kodėl tie šventi padarai ėda kitus šventus padarus? Kaip visagalis, visažinis, beribis, neišmatuojamas kūrėjas padarė tokia klaidą ir taip susimovė, kad sukūrė kančias ir mirtį? Jei rimčiau visata galimai yra beribė ir galbūt su begalybė multivisatų versijų, tai tas tikimybės skaičius atsirasti baltymui gali būti googolus kartų dar didesnis, atsitiktinumui begalinėje visatoje tai menkniekis. OK dar trumpai apie dievą jo nėra, na bent jau nėra tokio visagalio visako kūrėjo, nes tam kad jis galėtu sukurti visatą, jam pačiam atsirasti reikalinga vieta ir laikas, bent jau vieta (visata kokia ji bebūtu) tai itkrai. Paradoksas bet jo pačio (dievo) visatą turėjo irgi kažkas sukurti, taigi taip išeitu, kad tavo dievas yra pačiu geriausiu atveju antrarūšis kūrėjas, nes jį patį kažkas prieš tai turėjo sukurti. O su antrarūšiu dievu tu nesutinki arne? Tada išvada paprasta pasianudojam Okamo skustuvo principu ir išmetam dievą iš pasaulio sukūrimo, kaip perteklinį nieko nepaaiškinantį ir niekur nevedantį pasakų herojų.
Profesorius :) 2017-11-21 15:29
labai gaila,bet dabar nepamenu skaitytos knygos pavadinimo.... beje man tas skaicius pasirode tiesiog neitiketinas ir tuo labai abejojau...bet "mokslininkai" irode....
audriusn 2017-11-21 15:33
Nauja rase atsirado, ploksciasmegeniai? Zeme yra cemodano formos, kokie dar gali buti gincai.
Profesorius :) 2017-11-21 16:23
niekas nezino koks yra Dievas,Kurejas. kodel tu manai,kad jam reikalinga vieta ir laikas? kodel nenori pagalvoti,kad Jis gali buti nepavaldus visiskai niekam? o gal visata ir yra Dievas? o del antrarusio-tai tokiu atveju galim eiti iki begalybes nes ta kita kazkas turejo sukurti,tada ta kita vel ir t.t ir t.t. tu manai,kad okamo skustuvo principas labiau tinka Big Bang'ui? deja... kaip galima is pasaulio sukurimo ismesti Ta kuris ji sukure? ir Jis negali buti perteklinis nieko nepaaiskinantis ir niekur nevedantis pasaku herojus...labai klysti. as anksciau irgi buvau pries Dieva ir visa kas su juo susije. matydamas pasaulyje klestinti blogi as Ji belekaip keikdavau... bet buvo laikas kai priverciau save pasidometi,kaip yra istikro. ir kaip ten yra istikro as nezinau...galiu tik tiketi ir viena ar kita,bet Jis yra sita as tikrai zinau. nes as tikrai nepatikesiu,kad viskas atsirado is NIEKO. beje pats neigi Dievo buvima ir vadini Ji pasaku herojumi,bet tuo metu pats tiki i begaline visata ar begalines multivisatas kas greiciausiai ir yra tikros pasakos. tiek as tiek tu tiek daugelis kitu zmoniu nezino daugybes dalyku,o musu tas varganas zmogiskas supratimas bunant cia vargu ar yra pajegus suprasti Dieviskaja begalybe.
1hitkillhack 2017-11-21 18:04
Aš vis dar turiu menką viltį, kad tu koks saito adminas kionig ar kitas, kuris kursto visus ir skatina "clickus". Jeigu ne, tai nežinau kokie jausmai užplūsta darosi liūdna ir baisu, kad tokie žmonės kaip tu vaikšto gatvėse šalia mūsų šeimų.
Profesorius :) 2017-11-21 18:32
punktyras 2017-11-21 18:54
Susidaro įspūdis, kad to (kad gali būti kitaip, nei manote žinąs) labiau bijote pats tamsta ir projektuojate šią baimę kitiems. Neegzistuojančiais dalykais aklai tikintys žmonės natūraliai kelia baimę, nes jų elgesys menkai prognozuojamas. Tapatinti galima su kuo tik norima. Pavyzdžiui, su buvusiu (?) kaliniu – nemažai jų laisvės atėmimo vietose „atranda“ dievą, „klyčkė“ profesorius irgi tiktų mėgstančiam parašinėti neleidžiančiu abejoti tonu (su nemažai klaidų, tad veikiausiai buvusiam nelabai geram mokiniui) , manipuliatyvi bendravimo maniera.
1hitkillhack 2017-11-21 19:10
Kai mano vaikas eis iš mokyklos sugalvosi patikrinti, ar nustūmus nuo tilto jis iš tikrųjų nukris i upę, ar čia tik tie kvaili mokslininkai su savo gravitacija nusišneka, o gal jis liks ore ir skraidys... Panašių pavizdžių galėčiau prigalvoti bet tikriausiai net nesupranti apie ką aš čia?
vazzy 2017-11-21 19:25
manau jau diskusijos lygio tikrai nenusmugdysiu, tai keletas gerų photo iš 9gag, kurios tikrai atitinka tema
Finalfour 2017-11-21 20:36
Tikejimui irodymu nereikia. Zinojimui - taip. Tad irodymus i studija. Patinka gaut slapiu skudureliu atgal per veideli?
Kirtiklis 2017-11-21 20:43
Čia gerą taktiką paėmęs Profesorius, kelios taisyklės : 1.Tu nematei, pats neatlikai bandymų, neskridai ten - Everestas ne pats aukščiausias , nes na tu jame nebuvai. 2. Visa mokslinė veikla, knygos, formulės ,skaičiavimai ir t.t suklastota, todėl negali remtis, nes ten melas, kaip ir dėl žemės , viskas suklastota . Vienintelis variantas tinkamas 1 punktas. 3. Kelk abejones visur - tiki gripu ir ligomis? Ten melas, iš tikro nėra ten tokių dalykų . Apgauna mus. Pateiki įrodymus? Ne ne, jie suklastoti, matei gripą pats? O sergame nes musų Či susvyravo, taip youtubėi sakė. 4. Youtubės filmukai - neginčijama tiesa, ten ne melas, ir juose skaičiavimai, mokslinės analizės jau teisingos. 5. Tikiu tik tais mokslininkais kurie sutinka su mano nesąmone ( kad ir 1:1000* santykiu) bet likusiais ne, nes jie meluoja ir papirkti. Ir tokia metodika gali patvirtinti bet ką, ginčytis ir bei įrodyti bet ką. Driežažmogiai egzistuoja : a. Niekas neįrodė kad jie negali egzistuoti. b. Yra Youtube filmukų ir kitur straipsnių, be to JAV net 12 milijonų tiki jeis. c. Nasa ir vyriausybė slepia tiesa, jose dirba tie patys Driežažmogiai. Ir viskas, Driežažmogiai yra tarp mūsų, bandysi įrodyti kitaip? Skaityk 1-5 punktus.
Finalfour 2017-11-22 00:24
Jomajo 2017-11-22 07:56
Profesorius :) 2017-11-22 16:56
o jums buve kaliniai ne zmones? daugelis zmoniu gyvenime padaro klaidu. keistas jusu mastymas,kad "tik" ikalinimo istaigoje galima atrasti Dieva... del "klyckes" Profesoriaus....na galejau ir genijus pasivadint,bet ar tai kanors keicia? del neleidziancio abejoti tono tai.... del klaidu ;DD nu isties tik intelektualas galetu prie to prikibti...nesinaudokit redagavimais,kaip as tada bus galima paskaiciuoti paciu klaidas
Aidas 2017-11-22 17:16
Galima graziai tai pabaigti. Kaip mokslininkai jau zino, laikui einant atsirado butinas mokslines teorijos aspektas - turi buti bent teorine galimybe ja paneigti. Tai yra falsifikuoti teorija (teorijos verifikavimas (patvirtinimas) savaime aiskus butinumas). Jei teorijos nera galimybes paneigti ji nera moksline, nes nera pilnai patikrinama. Tai gi, Profesoriau, dekite dalykus, kurie gali falsifikuoti, paneigti plokscios zemes teorija. Jei tokiu dalyku nebus pagal dabartine mokslo metodologija si teorija ne moksline.