Sąmokslo teorijų rezultatai - nuo 5G tariamai saugantys produktai pasirodė esantys radioaktyvūs  (4)

Ar šiandien jau girdėjote ar skaitėte ką nors neįtikėtinai kvailo? Ne? Tegul tai bus pirmoji jūsų dienos kvailystė - daug žmonių stengiasi apsisaugoti nuo, kaip jie mano, žalingos 5G tinklo spinduliuotės naudodami pakabučius ant kaklo. Pasirodo, jie ne tik negali apsaugoti, bet dar ir turi radioaktyvių medžiagų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie 5G sąmokslo teorijas tikrai esate girdėję. Trumpai - daugybė žmonių mano, kad 5G ryšys yra žalingas žmogaus sveikatai. Iš dalies taip yra dėl to, kad 5G antenų bus žymiai daugiau nei 4G - jų aprėptis nėra tokia gera, o ir įvairūs pastatai lengvai blokuoja 5G signalą. Kita vertus, nejonizuojanti 5G tinklo spinduliuotė nerimą kelia ir dėl to, kad yra nauja. Kadaise panašiai buvo bijoma ir ankstesnių kartų mobiliojo ryšio antenų.

Folija galvos neapsisuksi - kaimynas, kuris nuo 5G saugosi pakabuku ant kaklo, ims juoktis. Juokaujame - folijos kepurė ne tik nesaugo nuo 5G, bet dar ir gali koncentruoti spindulius smegenyse kaip kokia palydovinė antena. Tačiau folijos kepurės veiksmingumu mažai kas tiki- juk visas veidas ir kitos kūno dalys lieka visiškai atviros, tai kaip plonas aliuminio sluoksnis ant pakaušio gali ką nors apsaugoti? Net ir didžiausi sąmokslo teorijų skleidėjai, tikriausiai, nedėvi folijos kepurių.

Nyderlandų Visuomenės sveikatos ir aplinkos institutas atliko tyrimą - išanalizavo eilę nuo 5G radiacijos tariamai saugančių produktų. Tarp jų - „kvantiniai pakabukai“, „neigiamų jonų juvelyrika“, nuo radiacijos saugančios miego kaukės. Tai, kad šie daiktai nesaugo nuo 5G kaip ir savaime aišku. Tačiau Nyderlandų institucijos perspėja - 10 tirtų produktų patys skleidžia jonizuojančią radiaciją. 5G tinklas jonizuojančios radiacijos neskleidžia.

Radioaktyvūs aksesuarai ant veido ir kaklo (šalia skydliaukės) skamba kaip prasta idėja? Na, taip ir yra. Tiesa, reikia pabrėžti, kad tie produktai yra labai silpnai radioaktyvūs. Problema ta, kad jie dėvimi ilgą laiką, todėl per ilgesnį laiką gali pakenkti. Kai kurie iš radioaktyvių produktų yra skirti vaikams ir, pagal pardavėjų rekomendacijas, turėtų būti nešiojami nuolatos.

 

Žinoma, Nyderlandai uždraudė radioaktyvius gaminius. Sąmokslo teorijų mėgėjams tai tikriausiai tik dar kartą įrodo, kad valdžia siekia juos nuodyti 5G spinduliuote ir dėl to uždraudė apsisaugojimo priemones. Juk neigiamų jonų niekučiai ant odos yra veiksminga apsauga nuo žudančio (ar netgi skleidžiančio COVID-19) 5G tinklo!

(11)
(6)
(5)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: