TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: neįtikėtino tvirtumo klijai, turbūt pati geriausia biudžetinė veiksmo kamera, labai giriamas žaidimų valdiklis ir vėl atpigusios ausinės „Bluedio T2+“ (Video, 39 savaitė)  ()

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- Nešiojamasis kompiuteris „Jumper EZbook X4“

- Išmanusis laikrodis „KingWear KW88 Pro“

- Universali automobilio salono daiktadėžė

- Žaidimų valdiklis „iPega 9076“

- Ausinės „Bluedio T2+“

- Kompiuterinė belaidė pelė „HXSJ T22“

- Klijai „Waterproof Household Glue Toothpaste Style Sealing Repair 180 ml“

- Išmanioji apyrankė „Alfawise Mini 3“

- Veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“

- Žaidimas judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Nešiojamasis kompiuteris „Jumper EZbook X4“

243.60€ | 20% nuolaida | 4.67 balai iš 5 (46 vertinimai)

„Jumper EZbook X4“ nešiojamas kompiuteris yra aprūpintas ne tik aukštosios raiškos (1920 x 1080) 14 colių ekranu, bet taip pat gali pasigirti ir pilnai metaliniu korpusu bei baltos spalvos LED pašvietimu aprūpinta klaviatūra. Tuo tarpu puikias šio nešiojamo kompiuterio mobilumo savybes patvirtina optimalūs korpuso matmenys (33,3 x 22 x 1,3 cm) bei vos 1,36 kilogramo siekiantis „Jumper EZbook X4“ svoris.

Nors nešiojamo kompiuterio dizainas yra svarbus akcentas, tačiau šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad „Jumper EZbook X4“ ne ką prasčiau pasirodo ir techniniu aspektu. Šis nešiojamas kompiuteris yra aprūpintas „Gemini Lake“ kartos „Intel N4100“ centriniu procesoriumi. Techniškai šie CPU pratęsia „Intel Celeron“ procesorių seriją, tačiau naujoji „Gemini Lake“ architektūra šiuo atveju leidžia pasiekti ne tik didesnę spartą, bet taip pat garantuoja ir dar mažesnį energijos suvartojimą.

Be to, „Jumper EZbook X4“ dar gali pasigirti integruota „Intel UHD Graphics 600“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja DDR4L tipo RAM atmintine bei 128 GB talpos SSD disku, kuris šiuo atveju tampa nepakeičiamu atributu siekiant maksimalaus nešiojamo kompiuterio našumo.

„Jumper EZbook X4“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta „Windows 10 Home“ operacine sistema.

Vertinant blaiviai, tai ekonominės klasės kompiuteris, kuris turi dvi pagrindines stiprybes – pilnai metalinį korpusą ir labai gerą kainą. Metalinis korpusas visais atžvilgiais yra malonesnis ir patogesnis sprendimas nei plastikinis, tik deja brangesnis. Tačiau „Jumper EZbook X4“ surado labai gerą pusiausvyrą tarp kainos ir parametrų – jis puikiai tiks nesudėtingoms užduotiems, tokioms kaip patogus naršymas po internetą, dokumentų rengimas.

2. Išmanusis laikrodis „KingWear KW88 Pro“

87.00€ | 8% nuolaida | 5 balai iš 5 (7 vertinimai)

„KingWear KW88 Pro“ yra biudžetinės klasės išmanusis laikrodys su itin aukštos kokybės OLED ekranu ir įspūdingu funkcionalumu – palaiko GPS, 3G ryšį, turi interneto naršyklę, transliuoja muziką, atlieka visas standartines išmaniosios apyrankės funkcijas, o nuo brangesnių išmaniųjų laikrodžių atsilieka sporto režimų įvairove, bet daugelį jų lenkia 3G galimybėmis.

Jeigu domitės išmaniųjų laikrodžių rinka, tuomet greičiausiai žinote, kad „KingWear KW88 Pro“ tikrai nėra pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis. Pavyzdžiui, gerokai anksčiau pristatytas „KingWear KW88“ išmanusis laikrodis jau spėjo susilaukti itin didelio populiarumo. Vis dėlto labai panašu, kad „KingWear KW88“ vietą jau labai greitai turės pilnai užleisti „KingWear KW88 Pro“.

Tokios prognozės atrodo itin realios dėl tos priežasties, nes „KingWear KW88 Pro“ išmanusis laikrodis techniškai yra daug pranašesnis už „KingWear KW88“. Pavyzdžiui, senesnės kartos išmanusis laikrodis turi dvigubai mažiau RAM, net keturis kartus mažesnę ROM atmintį ir taip pat naudoja jau morališkai senstelėjusią „Android 5.1“ operacinę sistemą.

Tuo tarpu naujos kartos išmanusis laikrodis „KingWear KW88 Pro“ pranašumą įgyja ne tik dėl geresnės aparatinės dalies, bet ir dėl platesnio taikomųjų programų pasirinkimo bei dar solidesnio kruopščiai, nors ir nelabai ženkliai, atnaujinto dizaino.

3. Universali automobilio salono daiktadežė

15.66€ | 28% nuolaida | 4.63 balai iš 5 (8 vertinimai)

Ši automobilio salono daiktadežė yra pagaminta iš PU medžiagos, tai yra iš poliuretano – yra patvari ir atrodo išties madingai. Iš tikrųjų, tokia daiktadežė tiks bet kokiame automobilyje.

Ji sveria 542 gramus, o išmatavimai yra tokie: 29 x 22,2 x 6 cm. Šioje automobilio salono daiktadežėje galėsite laikyti visus svarbiausius savo daiktus šalia ir jie daugiau nepasimes automobilyje. Joje yra ir monetų saugojimo galimybė ir net atlenkiamas skardinių laikiklis.

4. Žaidimų valdiklis „iPega 9076“

14.79€ | 23% nuolaida | 4.8 balai iš 5 (318 vertinimai)

„iPega 9076“ žaidimų valdiklis atrodo simpatiškai ir yra ergonomiškas. Jis sveria 200 gramų, o išmatavimai būtų tokie: 16 x 10 x 3 cm.

Pagamintas iš tvirtos ABS medžiagos ir yra tvirtesnis nei prieš tai rinkoje pasirodę žaidimų valdikliai. Visi mygtukai yra tvirtai pritvirtinti ir net stipriai kratant „iPega 9076“, nesigirdi jokio tarškėjimo – absoliuti tyla.

Abu „iPega 9076“ šonai yra padengti grublėtos gumos pagrindu, todėl laikyti šį valdiklį rankose yra patogu ir jis niekur neslysta.

Pačiame centre yra nedidelis iškilimas – tai integruotas telefono laikiklis. Jis yra atlenkiamas į viršų, yra patikimas, tinkamas 4-6 colių įstrižainės išmaniesiems telefonams, o matimo kampas siekia iki 160 laipsnių.

Apskritai yra visi tokiems įrenginiams reikalingi mygtukai, o jų išdėstymas patogus.

„iPega 9076“ žaidimų valdiklis palaiko „Bluetooth V2.1“ ryšį, taip pat turi bevielinio tinklo adapterį (angl. dongle), kuris užtikrina „WiFi“ 2.4 GHz ryšį ir galima su telefonu jį sujungti pasinaudojus USB laidu.

Gamintojas teigia, kad šis žaidimų valdiklis yra suderinamas su „Android“, „iOS“, „Win XP/7/8/10“ sistemomis. Tačiau vienos apžvalgos autorius teigia, kad tai nėra visiška tiesa.

Jis nėra suderinamas su „iOS“ įrenginiais. Nors kalbant tiksliau, jis suderinamas su „iPhone“, „iPad“, bet iš to mažai naudos, nes tada teveikia tik kaip „valdymo pultas“ – galima padaryti pauzę, didinti ir mažinti garsą ir daugiau nieko su juo nepavyks padaryti. Tad apžvalgos autorius tikrai nerekomenduoja tikėti, kad šis žaidimų valdiklis dirba su „iOS“ įrenginiais.

Tačiau visiškai kitokia situacija yra su „Android“ įrenginiais – „tai tikras rojus“. Ir žaisti tokius žaidimus kaip: „Asphalt 8: Airborne“, „Future Fight“, „Lineage 2“, „Dungeon Hunter“, visas „GTA“ versijas, RPG tipo bei kitus žaidimus yra absoliutus malonumas.

Na, o pasak apžvalgos autoriaus, didžiausias privalumas šio žaidimų valdiklio yra tas, kad su juo galima žaisti žaidimus ir prisijungus prie kompiuterio, televizoriaus bei „Sony Playstation 3“. Jis veikia kaip PPSSPP emuliatorius ir viskas veikia tiesiog puikiai.

PPSSPP yra delninės žaidimų konsolės emuliatorius, su kuriuo galima žaisti daugumą žaidimų nešiojamame ar staliniame kompiuteryje, įskaitant ir tai, kad padidėja žaidimo skiriamoji geba.

Prie įrenginių šį žaidimų valdiklį galima prijungti ir pasinaudojus „Bluetooth“ ryšiu arba USB laidu, kuris jau yra pakuotėje. Tačiau apžvalgos autoriui jis pasirodė kiek per trumpas ir varžantis judėjimo laisvę, jis rekomenduotų įsigyti ilgesnį USB laidą.

Su „iPega 9076“ žaidimų valdikliu galima žaisti ir per „Android“ televizorių. Jie yra pilnai suderinami. Gamintojas teigia, kad 380 mAh talpos baterijos užteks 12 valandų, bet apžvalgos autoriui jos užteko 15 valandų. Ją pilnai įkrauti užtrunka iki 2 valandų.

„Šitas valdiklis yra vertas kiekvieno už jį sumokėto cento, o su Android - tai tikras rojus“: „iPega 9076“ žaidimų valdiklio apžvalga ir ką meluoja gamintojas (Video)

5. Ausinės „Bluedio T2+“

21.75€ | 7% nuolaida | 4.85 balai iš 5 (1380 vertinimai)

Pirkėjai belaides „Bluetooth“ ausines „Bluedio T2+“ greitai pamėgo dėl to, nes jos gali pasigirti itin ilgai atlaikančia 220 mAh baterija, integruotais funkciniais mygtukais, mikrofonu ir TF tipo kortelės lizdu.

Šios ausinės yra belaidės, palaiko „Bluetooth 4.1“. Turi dinaminius transduktorius, standartinį 3,5 mm kištuką.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad kiekvieną potencialų pirkėją taip pat visuomet nustebina realizuotas unikalus sulankstomas „Bluedio T2+“ ausinių dizaino sprendimas. Jas vienu metu galima suporuoti su dviem išmaniaisiai telefonais, taip pat suderinamos ir su kompiuteriu.

6. Kompiuterinė belaidė pelė „HXSJ T22“

8.70€ | 23% nuolaida | 4.77 balai iš 5 (56 vertinimai)

Ši pelė garsėja vertikalia konstrukcija, kuri šiuo atveju tampa svarbiu ergonomiškumo rodikliu dėl tos priežasties, nes sumažina ne tik riešui, bet ir rankos raumenims nuolatos tenkančias statiškas apkrovas dirbant kompiuteriu.

„HXSJ T22“ dar gali pasigirti keičiamu jautrumu (1600 DPI, 2400 DPI, 400 DPI, 800 DPI), optimaliais matmenimis ir svoriu (12,5 x 6,5 x 7,6 cm, 92 g) bei itin daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl integruotos 600 mAh talpos ličio jonų baterijos. Kitaip sakant, toks sprendimas leidžia jaustis užtikrintai, nes visada žinosite, kad esant reikalui „HXSJ T22“ belaidę pelę bet kada bus galima įkauti naudojant įprastą USB laidą.

7. Klijai „Waterproof Household Glue Toothpaste Style Sealing Repair 180 ml“

5.22€ | 69% nuolaida | 5 balai iš 5 (14 vertinimai)

Tai - garsieji „Flex Glue“ klijai, išgarsėję plačios internetinės reklamos kampanijos dėka.

Šie universalūs klijai turi daugybę privalumų. Visų pirma, jie prilimpa iš karto ir neteka, todėl juos galima naudoti ir ant lubų. Geriausia tai, kad jie yra visiškai atsparūs vandeniui - juos galima naudoti ir ant šlapių paviršių ir net po vandeniu.

Įsivaizduokite, kad baseino dugne atlipo kokia nors plytelė ar vamzdžio apvadas. Nereikia išleisti vandens, kad tai sutvarkytumėte - šie klijai drąsiai veikia po vandeniu. Jie išdžiūva per 24-48 valandas, maksimalus tvirtumas pasiekiamas per 7 dienas.

Štai ką apie juos sako vienas pirkėjas:

Šie klijai yra neįtikėtini. Įrenginėjau lauko virtuvę, klijavau plyteles ant stalviršio, bet nuo atbrailos jos vis nusilupdavo nesudžiūvus klijams. Vos tik panaudojau šių klijų, tereikėjo 10 sekundžių palaikyti ir plytelės liko savo vietose. (Richard)

Kas iš tiesų yra tie internete išgarsėję „Flex Glue“ klijai? Kaip jie gali būti tokie stiprūs ir veikti po vandeniu? (Video)

8. Išmanioji apyrankė „Alfawise Mini 3“

13.05€ | 54% nuolaida | 4.69 balai iš 5 (16 vertinimai)

„Alfawise Mini 3“ yra naujas žaidėjas biudžetinėje klasėje, tačiau atrodo kaip išties kokybiškas įrenginys. Didelis OLED ekranas, talpi baterija, kokybiškas korpusas „Alfawise Mini 3“ paverčia rimtu konkurentu ženkliai brangesnėms apyrankėms.

Kaina

Tikrinta 2018 09 26

  • „Alfawise Mini 3“ yra visai nauja išmanioji apyrankė, todėl kol kas ji pristatyta tik Gearbest parduotuvėje - kol kas jos nerasite nei lietuviškose, nei kitose pasaulinėse parduotuvėse. 
  • Gearbest.com ji kainuoja 13.05€. Siunčia neregistruotu paštu už 0.34€.
  • Pagrindinis konkurentas - „Xiaomi Mi Band 3“, kuri šiuo metu, kuomet taikoma 39 % nuolaida, kainuoja 22.62€.

Tikriausiai pirma mintis išvydus „Alfawise Mini 3“ apyrankę yra „Xiaomi Mi Band 3“ – šie įrenginiai yra labai panašūs.

Abu jie turi 110 mAh ličio polimero baterijas, OLED ekranus, „Bluetooth“ sąsajas, programėles, labai panašų dizainą. Net sveria abu laikrodžiai tiek pat.

„Alfawise Mini 3“ pranašumas yra kiek didesnis ekranas (0,96 coliai prieš 0,78), o „Xiaomi Mi Band 3“ – 50 metrų atsparumo vandeniui reitingas.

„Xiaomi Mi Band 3“ apskritai yra šiek tiek aukštesnės klasės įrenginys, galintis turėti ir NFC funkcionalumą. „Mi Band 3“ taip pat leidžia atmesti skambučius, ko „Alfawise Mini 3“ padaryti negali.

Tačiau „Alfawise Mini 3“ garsiajam konkurentui nusileidžia ne taip jau ir daug. Ši apyrankė apie visus skambučius ir žinutes informuoja, turi didesnį ekraną, o IP67 reitingas yra tikrai daugiau nei pakanka – galite rankas plautis šios apyrankės nenusisegę.

Vos pakėlę riešą pamatysite laiką, nereikės nieko spausti. Nors „Alfawise Mini 3“ turi didesnį ekraną, valdomą vieno mygtuko palietimais, jis sveria lygiai tiek pat, todėl nevargina riešo.

Norite sužinoti dar vieną „Alfawise Mini 3“ privalumą prieš „Xiaomi Mi Band 3“? Šiuo metu jau galima rinktis iš trijų „Alfawise Mini 3“ spalvų. Tuo tarpu „Mi Band 3“ vis dar tėra juodas, nors žinoma, kad artimiausiu metu ši spalvinė gama būtinai išsiplės.

„Alfawise Mini 3“ yra į akis nekrentantis, bet labai funkcionalus įrenginys. Jis leidžia nusistatyti treniruočių tikslus ir informuoja, kai jie pasiekiami. „H Band APP“ netgi leidžia dalintis savo sportiniais pasiekimais socialiniuose tinkluose. Šioje programėlėje taip pat rasite labai detalią informaciją apie savo sveikatos būklę. Pavyzdžiui, „H Band APP“ rasite detalę informaciją apie savo miego fazes ir nuolat matuojamo pulso pokyčius.

Išsamiau: Visiškai naujas žaidėjas rinkoje - prekyboje pasirodė „Alfawise Mini 3“ su dideliu ekranu ir krūva naudingų funkcijų, o konkurentus pagal kainą lenkia be jokių nuolaidų

9. Veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“

78.30€ | 29% nuolaida | 4.83 balai iš 5 (481 vertinimai)

„Xiaomi Mijia“ yra viena geriausiai vertinamų ir perkamiausių kamerų iš Kinijos. „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“ gali filmuoti 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad galite kurti itin aukštos kokybės vaizdo įrašus. 7 sluoksnių itin kokybiškas 145 laipsnių objektyvas yra itin jautrus šviesai, todėl puikiai filmuoja ir tamsoje. „Xiaomi Mijia“ turi pakankamai didelį 2,4 colių ekraną - tokio dydžio ekranai veiksmo kamerų rinkoje yra gana reti. Jis nedideliame prietaise tilpo todėl, kad buvo atsisakyta mygtukų - ekranas yra liečiamas.

Kaina

Tikrinta 2018 09 26

  • Gearbest ši veiksmo kamera kainuoja 78.30€. Siuntimas Priority Line, kainuos 2.64€.
  • Geekbuying „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“  galite įsigyti už 127.51€. Siunčia registruotu oro paštu, nemokamai.
  • Lietuvoje veiksmo kamera kainuos 142.39€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 64 eurus.

„Xiaomi Mijia“ turi itin talpią 1450 mAh. Pilnai įkrauta ji leis filmuoti 2 valandas 4K raiška arba 3 valandas įprasta „FullHD“ raiška. Nepaisant didelės baterijos, „Xiaomi Mijia“ vis tiek sveria vos 99 gramus. Ši kamera vaizdus fiksuoja itin kokybiškai dėl savo 3 ašių giroskopo ir 3 ašių akcelerometro - vaizdas yra itin stabilus.

Ši veiksmo kamera turi visas įprastas funkcijas, kurių galima tikėtis iš tokio įrenginio: „Time Lapse“ filmavimas, sulėtinti vaizdo įrašai, fotografavimas, „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ sąsajos.

Štai ką apie ją sako vienas apžvalgininkas:

Kamera yra labai kompaktiška ir lengva, o pagaminimo kokybė – aukščiausio lygio. Elektroninis stabilizavimas užtikrina puikią vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybę, tačiau vis tiek rekomenduočiau įsigyti Zhiyun kompanijos kameros stabilizatorių (arba originalų ir gerokai pigesnį kameros stabilizatorių aut. past.). Tada kokybė bus dar geresnė. Vienas iš minusų yra tas, kad nakties metu vaizdo kokybė labai stipriai suprastėja, taip pat ir „Slow Motion“ įrašo kokybė yra ganėtinai žema, bet už tokią kaina kitko ir negalime tikėtis. Garsiakalbiai normalūs, programėlė veikia kokybiškai, liečiamas ekranas dirba gerai, o baterija tiesiog puiki – galima 2 valandas įrašinėti 4K vaizdo įrašą, o tai išties įspūdinga. Tik įkrovimo laikas gana vidutiniškas – 1 valanda ir 45 minutės, bet šiuo atveju galima įsigyti papildomą bateriją. Bendrai, Xiaomi Mijia 4K yra viena iš geriausių biudžetinių veiksmo kamerų ir iki 100 dolerių kategorijoje tikrai lenkia daugumą tokių kamerų. (TechLineHD)

Išsamiau: Viena iš geriausiai vertinamų veiksmo kamerų iš Kinijos „Xiaomi Mijia 4K“: praktinis palyginimas su „Gopro Hero5 ir kaip nustatoma anglų kalba (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

10. Žaidimas judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“

13.05€ | 36% nuolaida | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Infinity Fidget Action Cube“ – tai žaislas, kuris kelia azartą ir lavina gebėjimą sutelkti dėmesį bei loginį mąstymą.

„Infinity Fidget Action Cube“ centre – keturi šviečiantys kvadratai. Iš abiejų jų pusių yra dar po porą spalvotų kvadratų, kurie nešviečia ir spalvų nekeičia. Šie šoniniai kvadratai gali būti sukiojami ir slankiojami palei centrinio modulio pakraščius. Centrinių kvadratų spalva dinamiškai keičiasi, o jūsų užduotis – pasukti ir paslinkti šoninius kvadratus taip, kad jie atitiktų tų kvadratų spalvą, su kuriais dalijasi kraštinėmis.

Užduotis nėra lengva, nes šoniniai kvadratai turi skirtingas spalvas skirtingose pusėse - jas reikės įsidėmėti. Taip pat egzistuoja ne vienas būdas, kaip žaidimą galima išspręsti.

Prireiks laiko, kol galėsite per šį žaidimą nardyti tokiu greičiu. Tačiau jį perpratus apims azartas ir jo nebesinorės paleisti iš rankų. Gamintojas „Infinity Fidget Action Cube“ rekomenduoja vaikams nuo 8 metų amžiaus.

„Infinity Fidget Action Cube“ veikia magnetų pagalba ir pagal juos atskiria, kurie kvadratai kur atsukti. „Infinity Fidget Action Cube“ naudoja dvi AA standarto baterijas. Porą jų rasite kartu su žaidimu, tačiau iš karto pasirūpinkite dar keliomis, nes žaidimo nesinorės paleisti.

„Infinity Fidget Action Cube“ turi keturis režimus:

1. Greičio režimas - išspręskite 10 galvosūkiu per kuo trumpesnį laiką.

2. Lygių režimas - 10 lygių su vis trumpėjančiu laiku galvosūkiui išspręsti.

3. Atminties lavinimo režimas - centrinis kvadratas įsižiebs trumpą laiką ir užges - jums reikės galvosūkį išspręsti iš atminties naudojant tik 8 bandymus.

4. Dviejų žaidėjų režimas - per minutę išspręskite galvosūkį ir perduokite kitam. Pirmasis nesuspėjęs pralaimi.

Išsamiau: Itin gerai vertinamas ir labai pigus žaidimas, skirtas judesiams ir koncentracijai lavinti - su magnetais veikiantis „Infinity Fidget Action Cube“ įtraukia taip, kad sunku atsiplėšti (Video)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai ()