Retas išmanusis laikrodis gali pasigirti tuo, kuo didžiuojasi mažiau nei 30€ kainuojantis „NO.1 F6“: aktyviai naudoti galima iki 50 dienų ir daugybė sportui skirtų funkcijų (Apžvalga, Video)  ()

Išmaniųjų laikrodžių ir išmaniųjų apyrankių pasiūla yra išties didelė. Tad išsirinkti funkcionalų, gražaus dizaino ir priimtinos kainos išmanųjį laikrodį gali būti gana kebloka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juk iškyla daugybė techninių klausimų: kuo vienas išmanusis laikrodis geresnis už kitą, kokias funkcijas atlieka, kaip kokybiškai veikia?

Naujos kartos išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ anonsuotas vos 2018 m sausio mėnesį ir iš karto tapo labai perkamu ir gana plačiai aptarinėjamu išmaniuoju laikrodžiu. Kodėl?

Nes aprūpintas vienais geriausių parametrų, kokiais dažniausiai gali pasigirti 100 ir daugiau eurų kainuojantys išmanieji laikrodžiai. Bet išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ dabar su nuolaida kainuoja vos 28 eurus. Tad natūraliai kyla klausimas gal kas nors čia ne taip su tuo laikrodžiu?

Tuoj po anonso reikia visada šiek tiek luktelėti, kol pasirodo pirmosios apžvalgos. Dabar jų jau atsirado, tad galima pasižiūrėti, ką apie laikrodį sako pirmieji apžvalgininkai.

Vienas iš pačių pirmųjų šį laikrodį išbandė „Tech Brothers“ - žemiau galite peržiūrėti ką jie sako apie šį gaminį, kaip atodo jo funkcijos, kokia laikrodžio kokybė, ar lengvai sinchronizuojasi su telefonu ir panašiai.

Mes pateiksime trumpą šios apžvalgos konspektą.

Lyginant su kitais išmaniaisiais laikrodžiais iš Kinijos, „NO.1 F6“ atrodo kaip labai tvirtas premium klasės išmanusis laikrodis. Šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir dulkėms – tai patvirtina ir „NO.1 F6“ suteiktas IP68 sertifikatas. Su šiuo laikrodžiu galima drąsiai nardyti iki 50 metrų gylyje.

Negana to, „NO.1 F6“ yra atsparus įbrėžimams, smūgiams ir gali atlaikyti itin ekstremalius temperatūrinius pokyčius (nuo –40o C iki 70o C).

„NO.1 F6“ išmaniojo laikrodžio dizainas yra klasikinis. Turi standartinius fizinius mygtukas ir lietimui jautrų ekraną.

Išmaniesiems laikrodžiams baterijos talpa yra labai svarbus faktorius, o  „NO.1 F6“  turi itin talpią – 350 mAh bateriją. Tokios talpios baterijos pilnai pakanka, kad „NO.1 F6“ be papildomos įkrovos būtų galima aktyviai naudoti iki 50 dienų. Na, o budėjimo režime „NO.1 F6“ gali būti naudojamas net 120 dienų.

Tokie rezultatai yra išties įspūdingi. Retas išmanusis laikrodis gali tuo pasigirti.

Iš principo „NO.1 F6“ yra sportinio tipo išmanusis laikrodis, todėl siūlo daugybę įdomių funkcijų ir režimų pasirinkimą. „NO.1 F6“ siūlo 15 funkcijų, tokių kaip pulsometras, žingsniamatis, miego kokybės sekimas, priminimas apie mažą fizinį aktyvumą, sudegintos kalorijos, gautos žinutės ir kt.

Taip pat galima pasirinkti konkretų sporto – sporto šakos – režimą: bėgimas, krepšinis, važiavimas dviračiu, badmintonas, futbolas ir taip toliau.

O kas labai patogu, norint pasirinkti sporto režimą, visai nereikia išmaniojo telefono. Visus režimus galima valdyti pačiu „NO.1 F6“.

Žinoma, prisijungę prie išmaniajame telefone esančios „FunDo“ programėlės galėsite matyti visos dienos progresą. Svarbu paminėti, kad ši programėlė palaiko anglų kalbą.

Pagrindiniame programėlės lange matysite kalorijų, aktyvumo ir nueitų dienos kilometrų informaciją.

Gilesniame programėlės meniu yra ir dar daugiau funkcijų, kaip „skambinimo pranešimai“, „rasti įrenginį“, „fofografuoti“, „priminimas atsigerti vandens“ bei kitos.

„Tech Brothers“ greitai sinchronizavo „NO.1 F6“ išmanųjį laikrodį su išmaniajame telefone esančia „FunDo“ programėle.

Kaip bebūtų keista, apžvalgoje nepastebėta jokių esminių trūkumų - panašu, kad „NO.1 F6“ ne tik vertas savo kainos, bet pagal kokybę net ir ją gerokai pralenkia. 

Apžvalgos verdiktas

1) Išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ yra išties gražaus klasikinio sportinio laikrodžio dizaino ir pasižymi aukšta kokybe;

2) IP68 standartas užtikrina apsaugą nuo vandens ir dulkių;

3) daugybė sporto režimų ir naudingos informacijos anglų kalba. Galima pasirinkti ir kitas kalbas, kaip rusų, lenkų, vokiečių ar prancūzų;

4) masyvi 350 mAh baterija užtikrina, kad išmanusis „NO.1 F6“ laikrodis be papildomo įkrovimo ir aktyviame režime veiks 50 dienų

Svarbi informacija

Išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ suderinamas su įrenginiais turinčiais „iOS 9.0“ ir naujesnę operacinę sistemą bei „Android 4.4“ ir naujesnę operacinę sistemą.

Taip pat yra „Bluetooth 4.0“ ir galima nustatyti, kad laikrodis rodytų pranešimus iš „Facebook“, „G-mail“, „Line“, „QQ“, „Skype“, „Twitter“, „Wechat“, „WatsApp“.

Pakuotės turinį sudaro išmanusis laikrodis „NO.1 F6“, USB įkroviklis ir naudojimo instrukcija (kinų, anglų, vokiečių, prancūzų, ispanų, japonų ir italų kalbomis).

Šiame video reportaže išsamiai demonstruojamos visos „NO.1 F6“ funkcijos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(3)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: