„Geriausias 2020-ųjų robotas dulkių siurblys: už tokius pinigus jis neturi konkurentų, o kainos ir kokybės santykis tiesiog įspūdingas“. Štai ką sugeba pigiausias ir perkamiausias robotas iš Aliexpress su lazerine navigacija („Neatsvor X600“ apžvalga, iš Lenkijos, mažiausia kaina per 30 d., Video)  (1)

„Neatsvor X600“ - masiškai perkamas robotas dulkių siurblys Aliexpress. Tūkstančiai pirkimų, daugybė teigiamų pirkėjų iš Lietuvos ir kitų šalių atsiliepimų ir stebėtina kaina. O ką apie šį pažangų robotą sako apžvalgininkai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 200,70 € (su nuolaidos kuponu)
    • 49 % nuolaida + nuolaidos € 17,12 kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons​ (galioja iki kovo 7 d.);
    • iš Lenkijos/Čekijos/Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 9,02 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Neatsvor X600“ yra ypatingai populiarus ir labai perkamas robotas dulkių siurblys. 

Štai, tame pačiame straipsnyje (2020-12-01) skelbėme, kad „Neatsvor X600“ robotą dulkių siurblį įsigiję buvo beveik 3 900 pirkėjų, tai dabar skaičiai visiškai kiti.

Šiuo metu (2021-03-03) „Neatsvor X600“ jau įsigijo daugiau kaip 6 000 pirkėjų, turime net 3 000 atsiliepimų ir vis dar tą patį labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Akivaizdu, kad pirkėjai „Neatsvor X600“ robotus perka masiškai ir nesikeičia tik vienas dalykas - aukščiausias vertinimo reitingas.

 

O ką gi apie šį siurblį sako apžvalgininkai? Išsiaiškinkime.

Apžvalgininkas pradeda apžvalgą nuo „Neatsvor X600“ roboto išpakavimo ir tvirtina, kad jis atkeliavo per savaitę laiko, tvarkingai supakuotas ir su visais reikalingais priedais.

Pakuotės viduje randame 350 ml vandens talpą su jau pritvirtinta plaušine. Robotas palaiko grindų plovimą ir vandens padavimą reguliuoja įdiegta elektronika.

Randame ir įkrovimo stotelę, maitinimo adapterį, atsarginį HEPA filtrą bei dar vieną plaušinę.

Yra ir specialus šepetėlis, skirtas nuvalyti pačiam robotui bei 4 šoniniai „Neatsvor X600“ šepetėliai, iš kurių 2 yra atsarginiai.

Galiausiai turime „Neatsvor X600“ robotą, kuriame jau yra įstatyta 600 ml talpos sausų atliekų talpa. Joje yra trigubas filtras, smulkiausias daleles sulaiko HEPA filtras.

Taip pat pakuotėje randame naudojimosi instrukciją, kurioje yra visa esminė informacija ir belieka tik su telefonu nuskenuoti QR kodą, atsisiųsti bei įsidiegti programėlę ir taip „Neatsvor X600“ robotą bus galima valdyti tiesiog iOS arba Android telefonu.

„Neatsvor X600“ roboto apačioje yra du dideli ratai, netgi su protektoriumi. Apžvalgininkas teigia, kad šis robotas lengvai įveikia ir 2 cm aukščio kliūtis. Taip pat čia pritvirtinami du šoniniai šepetėliai. Yra ir baterijos įkrovimo kontaktai.

 

„Neatsvor X600“ robotas taip pat aprūpintas davikliais, kurie jam leidžia lengviau orientuotis aplinkoje, vengti kliūčių, nenukristi nuo laiptų ar kitų aukštesnių vietų.

Roboto šone yra maitinimo įjungimo mygtukas bei tiesioginė jungtis. Per ją galima tiesiai prijungti adapterį ir taip įkrauti roboto bateriją.

Na, o viršuje yra roboto paleidimo bei grįžimo prie įkrovimo stotelės mygtukai, WIFi indikatorius ir akivaizdžiai matyti „roboto galva“. Būtent čia turime LDS (lazerinę navigacijos sistemą), kuri ir atsakinga už „Neatsvor X600“ navigavimą po teritoriją.

„Neatsvor X600 yra aprūpintas pažangiausia 4.0 kartos lazerine navigacijos sistema, kuri leidžia robotui labai gerai orientuotis aplinkoje.

O vienas galingiausių japoniškų NIDEC bešepetėlinių variklių robotui suteikia net 4000Pa siurbimą. Tai reiškia, kad šis siurblys sugeba susiurbti praktiškai viską – nuo smulkiausių dulkių iki net nedidelių akmenukų ar smulkių metalinių detalių.

Šaunu ir tai, kad robotas turi jutiklį, kuris jam leidžia aptikti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią.

Paspaudus ant roboto esantį Start mygtuką, jis sistemingai pradeda valyti kambarį po kambario ir kiekvienos teritorijos valymo pabaigoje apvažiuoja palei perimetrą.“

Tai yra pagrindinis valymo režimas. Norint turėti visus siurbimo bei plovimo režimus ir kitas išmaniąsias funkcijas belieka įsidiegti WeBack programėlę.

 

Pastarojoje galima bus matyti pagrindinę valymo statistiką, kur yra robotas, matysime piešiamus žemėlapius, galima pasirinkti norimą valyti plotą, kambarį, siurbimo bei plovimo režimą – abiem atvejais turime po 3 režimus, nurodyti draudžiamas teritorijas bei virtualias sienas, sudaryti tvarkaraščius ir t.t.

„Dėka LDS ir SLAM algoritmo, Neatsvor X600 labai tiksliai piešia teritorijų žemėlapius ir juos išsaugo į atmintį. Tad sekantį kartą belieka tik pasirinkti norimą valyti kambarį ir robotas jau tiksliai žinos tą vietą.“

Apžvalgininkas teigia, kad vienu įkrovimu robotas gali darbuotis iki 2 valandų. Jei to laiko neužtenka atlikti visoms užduotims, robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tada tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Manau, kad už tokią kainą Neatsvor X600 tiesiog neturi konkurentų. Čia geriausias kainos ir kokybės santykis. Minusų praktiškai nėra, o pliusų gausybė:

  • du šoniniai šepetėliai;
  • galingas bešepetėlinis variklis;
  • naujausia lazerinė navigacija su gausybe daviklių ir SLAM algoritmu;
  • tikslus žemėlapių piešimas ir jų išsaugojimas;
  • didelė vandens talpa su kontroliuojamu vandens padavimu ir 3 plovimo režimais;
  • galingas 4000Pa siurbimas su skirtingais režimais ir automatiniu galios padidinimu aptikimus kiliminę dangą.

Minusai? Pagal visus parametrus sakyčiau kiek per mažos talpos baterija. Čia turime 2500mAh ir gerai būtų turėti talpesnę bateriją.

 

Alexa ir Google Home balso asistentus palaiko, bet nepalaiko Alisa. Ir, deja, bet vienu metu negali ir siurbti, ir tuo pačiu plauti. Šiuos du darbus robotas daro atskirai ir reikia prie jo pritvirtinti atskiras talpas.

Apibendrinus, tokioje kainų kategorijoje Neatsvor X600 tiesiog neturi adekvačių konkurentų. Ir čia turiu galvoje tai, kokius technologinius privalumus jis siūlo už tokią mažą kainą. Mano žmonai šis robotas labai patiko. Rekomenduojame.“

„Neatsvor X600“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)