2011 konkursas „Mokslo ir religijos santykis“ - laimėtojai jau renkami!  (9)

Technologijos.lt redakcija dėkoja visiems, dalyvavusiems konkurse „Mokslo ir religijos santykis“. Džiaugiamės sulaukę tokio didelio portalo lankytojų susidomėjimo ir pranešame, kad jau šią savaitę išrinkime 3 nugalėtojus, kuriems ir išsiųsime žadėtą prizą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2012-01-09 2011 konkursas „Mokslo ir religijos santykis“ - laimėtojai jau renkami!  (9)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau konkurso pradžioje sulaukę šūsnį konkurso dalyvių darbų ir juos prieš publikuodami, skaitėme redakcijoje bei tarpusavyje diskutavome: visai panašiai, kaip ir prie kiekvieno teksto mūsų portalo lankytojai reiškė savo nuomones, taip ir mes tarpusavyje pasiginčydavome ar sutartinai palinksėdavome galvomis.

Išties, tekstų įvairovė ir kiekis mus maloniai nustebino. Džiaugiamės ne tik konkurso populiarumu, bet ir konkurso dalyvių skirtingomis nuomonėmis, požiūriais, netgi skirtingu tos pačios minties pateikimu ir išdėstymu - originalumo tikrai netrūko!

Būtent todėl ir nusprendėme pratęsti konkurso terminą - norėjome paskelbti visus redakciją pasiekusius tekstus. Ir nors paskutinį konkursinį darbą publikavome gruodžio 31-ąją - paskutinę 2011-ųjų dieną - dar nenorėjome skubėti skelbti laimėtojus. Juk taip įdomu dar kartą peržvelgti visus tekstus ir kartu padiskutuoti šia sudėtinga mokslo ir religijos sąsajų tema.

Praėjus daugiau nei mėnesiui nuo pirmojo konkursinio darbo publikavimo, kviečiame visus darkart paskaityti jums įdomiausius darbus ir kartu padiskutuoti.

O konkurso dalyviai... laikykite špygas, nes jau po kelių dienų skelbsime nugalėtojus :) Geriausiais pripažinti darbai (nebūtinai nugalėtojų) bus perkelti į tinkamas technologijos.lt portalo skiltis, kuriose visa skaitytojų auditorija išvys jūsų publikaciją.

Dėkojame visiems konkurso dalyviams ir tikimės ne ką mažesnio aktyvumo ateityje!
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: