Olandai išrado elektronines kanapių suktinukes (Video)  (5)

Olandų kompanija sukūrė pirmąją pasaulyje elektroninę marihuanos suktinukę. Kompanija „E-Njoint“ prekiauja savo suktinukėmis vakarėliuose, muzikos renginiuose, baruose ir klubuose po visą Europą, rašo „Daily Mail“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Kinijoje kompanijos užsakymu kasdien pagaminama 10 tūkst. elektroninių marihuanos suktinukių. Jos turi įprastą suktinukės formą. Kaskart, kai vartotojas įtraukia dūmą, gale įsižiebia žalias kanapės lapas.

Kompanija teigia, kad vienos ypatingos rūšies „E-Njoint“ suktinukėse nėra tetrahidrokanabinolių (kanapėse randamų psichotropinių medžiagų), tabako ar nikotino, dėl to jos yra „nekenksmingos ir 100 procentų legalios“.

Jose naudojami „natūralūs komponentai“ - natūralus propilenglikolis, augalinis glicerinas ir 100 proc. gamtinės kilmės kvapiosios medžiagos kartu su vandens garais.

Olandija jau seniai garsėja tolerantišku ir liberaliu požiūriu į lengvuosius narkotikus. Tačiau ir kiti modeliai gali būti rūkomi kaip tikros elektroninės suktinukės. „E-Njoint Rechargeable“ pačių vartotojų gali būti užpildomos skystu kanapių turiniu.

Produktas gaminamas šešių skirtingų skonių, tarp jų arbūzo, pasifloros, žalio obuolio, vyšnių. Viena suktinukė kainuoja beveik 30 Lt.

Kompanija savo interneto puslapyje nurodo, kur galima įsigyti jų produktų. Kokia bus įvairių šalių valdžios reakcija į šį naują „sveiką“ produktą, kol kas neaišku.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(16)
(4)
(12)

Komentarai (5)