Kaip pagerinti lytinį gyvenimą? Keiskite mitybą - 6 produktai, kuriuos patariama vartoti  ()

Maistas, kuris iš karto sužadina aistrą ir lytinį potraukį, neegzistuoja. Tai - išsigalvojimai, neturintys mokslinio pagrindo. Tačiau yra maisto (ir gėrimų), kurį reikėtų rinktis, jei norite pagerinti seksą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mėsa ir mėsainiai

Jei nesiskundžiate lytiniu gyvenimu, tai ir jokių afrodiziakų jums nereikia. Tačiau daugybė porų skundžiasi sekso trūkumu. Taip dažnai nutinka tuomet, kai kamuoja nuovargis ir stresas. Mūsų gyvenimo ritmas yra labai įtemptas, todėl kartais seksas nepelnytai nueina į antrą planą. Visgi, dažnai nuovargis kamuoja dėl geležies trūkumo, o geriausia jos yra gauti iš mėsos.

Mėsainiai, žinoma, nėra sveikas maistas, tačiau gali padėti. Jie ne tik pamaitina ir suteikia geležies, bet dar ir atpalaiduoja. Tik nevalgykite jų per dažnai - apsunkusiems irgi nesinorės eiti į miegamąjį. Tiesiog pasirūpinkite, kad jums netrūktų geležies. Tiesa, prieš pat pasimatymą suvalgytas raudonos mėsos patiekalas gali paveikti ir neigiamai.

2. Špinatai

Mėsainiai yra riebus maistas, todėl geriau dažniau mėgaukitės špinatais. Jie, beje, padeda mesti svorį, nes malšina apetitą. Juose taip pat daug magnio, kuris gerina kraujotaką. Jausitės geriau, turėsite daugiau energijos ir, kaip sako gydytojai, lengviau pasieksite orgazmą.

3. Žalioji arbata

Žalioji arbata turi daugybę gerųjų savybių. Ji mažina stresą, todėl galėsite pradėti galvoti apie malonesnius dalykus. Žaliojoje arbatoje gausu katechino, kuris gerina kraujotaką ir stabdo uždegiminius procesus. Todėl lytinis susijaudinimas pasiekiamas greičiau. Kartu žaliojoje arbatoje gausu kitų antioksidantų, ji lėtina senėjimą ir padeda deginti riebalus.

4. Juodasis šokoladas

Juodasis šokoladas dažnai minimas prie afrodiziakų. Jis aistros nesužadina, tačiau pagerina nuotaiką ir kraujotaką. Jis taip pat suteikia energijos neapsunkindamas žmogaus. Tačiau nepamirškite, kad reikėtų rinktis tik juodąjį šokoladą be papildomų priedų.

5. Riebi žuvis

Tunas, lašiša, sardinės ir kitos riebesnės žuvys yra naudingos sveikatai dėl savo Omega-3 riebalų rūgščių. Jos gerina širdies sveikatą, tačiau tuo pačiu padeda smegenyse išsiskirti dopaminui. Jis padeda atsipalaiduoti ir seksą daro malonesniu.

6. Raudonasis vynas

Vėlgi, tai vienas iš tų produktų, kurių geriau nepadauginti, kad netaptumėte mieguisti. Raudonasis vynas atpalaiduoja, mažina stresą ir padeda labiau pasitikėti savimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(21)
(0)

Komentarai ()