Elonas Muskas pripažino – „be jokios abejonės, kai kurios mano žinutės Twitteryje buvo ekstremaliai kvailos“ (Video)  ()

Pastarosios kelios savaitės Elonui Muskui buvo įtemptos: daug streso dėl uždarytų elektromobilių gamyklų, sūnaus gimimas, rūpestis dėl šį trečiadienį įvyksiančios istorinės misijos, kai po 11 metų pertraukos „SpaceX“ iš JAV teritorijos į Tarptautinę kosminę stotį nuskraidins du astronautus, ir t.t. Per šį laiką iš Elono išgirdome ne vieną sparnuotą frazę ir naujausiame interviu „Bloomberg“ jis pripažino, kad momentais reikėjo patylėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nėra taip, kad didžiuočiausi visais savo įrašais Twitter’yje“. Kai kurie jų yra ekstremaliai kvaili. Tačiau gerieji [įrašai] nusveria bloguosius, - teigia Elonas.

Daugiausiai dėmesio dėl savo įrašų Elonas susilaukė po to, kai pradėjo gana aršiai reikšti savo nepasitenkinimą dėl JAV uždarytų elektromobilių gamyklų.

Jis buvo labai nepatenkintas, kad koronaviruso pandemija sukaustė šalį ir ragino kuo greičiau atverti gamyklas.

Jis netgi valstijų liepimą žmonėms likti namuose ir iš jų niekur neiti prilygino „fašizmui“, o investuotojams pristatydamas I-ojo ketvirčio finansinius rezultatus rėžė tiesiai šviesiai: „What The Fuck?“

Dabar Elonas pripažįsta, kad dalis visų jo pareiškimų per pastarąsias savaites buvo neteisingi ir tiesiog kvaili.

Tai kodėl Elonas juos paviešino? Tiesiog Elonas labai mėgsta su žmonėmis palaikyti tiesioginį kontaktą ir jis gana dažnai „Twitter’yje“ sureaguoja į užduodamus klausimus ir net paskelbia apie kažkokias „SpaceX“ ar „Tesla“ naujienas.

Tai tapo tiesioginio bendravimo su gerbėjais platforma ir kartais paviešini tai, dėl ko paskui gailiesi. Kaip, tikriausiai, ir dažnas mūsų.

„Sunku visus padaryti laimingais ir ypač Twitter’yje“, - teigia Elonas. „Žiūrėkite, jūs galite sakyti neužginčijamus dalykus ir tada būsite nuobodus ir niekam tai nerūpės. Kai kuriuos pasakytus dalykus dabar aš norėčiau atsiimti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: