Paukščiai netikri? Nauja sąmokslo teorija JAV įgauna pagreitį: „jie klausosi ir įrašinėja mūsų pokalbius, o Johnas F. Kennedy buvo nužudytas už priešinimąsi planui“ (Video)  ()

Grupė žmonių, teigiančių, kad paukščiai nėra tikri, surengė mitingą JAV, tikėdamiesi įtikinti kitus savo skleidžiama sąmokslo teorija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis šios sąmokslo teorijos tezėmis, dėl netikrų paukščių kaltas Barackas Obama. Ir viskas prasidėjo dar 2001 metais.

„Viskas prasidėjo 2001 m. spalio 26 d.“, – „Instagram“ rašo Birdsarentreal. „Tą dieną, kai kongresas priėmė apgaulingą ir nedorą Patriotų įstatymą. Aš negaliu žiūrėti šių siaubingų vaizdo įrašų, aš nevaldomai drebu iš įtūžio. Aš verkiu. Negaliu tylėti“, – rašoma „Instagram“ paskyroje.

„Vyriausybei nužudžius paskutinį tikrąjį paukštį 2001 m., jie išleido pirmųjų paukščių-dronų beta versijas, kaip parodyta šiame vaizdo įraše“ (žiūrėti žemiau, aut. pastaba).

 

 

 

 

Nepaisant idėjos absurdiškumo, judėjimas turi daug šalininkų. Mitinge, vykusiame Springfilde, Misūryje, dalyvavo daugybė žmonių, skleidžiančių žinią, jog paukščiai yra robotai.

Sąmokslo teorija teigia, kad 6-ajame dešimtmetyje CŽV susidūrė su dviem problemomis:

 

1) kaip stebėti visus JAV gyventojus;

2) kaip sustabdyti paukščius, teršiančius prašmatnius CŽV agentų automobilius.

Taigi, paukščius teko pakeisti mažais robotais dronais, kad būtų galima klausyti kiekvieną mūsų pokalbį.

„CŽV darbuotojai buvo tokie susierzinę, jog paukščiai išmatomis teršia automobilių langus, tad pažadėjo sunaikinti kiekvieną skraidantį plunksnuotą gyvį Šiaurės Amerikoje“, – rašoma „Birds Aren't Real“ svetainėje.

Pasak sąmokslo teorijos šalininkų, 1969 m. Johnas F. Kennedy buvo nužudytas už priešinimąsi planui. Padėkos dieną prezidentui įteiktas kalakutas sąmokslo teorijoje tampa „Turkey X500“ prototipu, skirtu paskersti tikrus paukščius. Po kelių bandymų ir patobulinimų 2001 m. B. Obama galutinai paleido netikrus paukščius į laisvę klausytis ir įrašinėti mūsų pokalbių.

Apie tai jau yra kuriami dokumentiniai filmai. Ką gi, pasijuokti tikrai bus iš ko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(19)
(1)

Komentarai ()