„Ko gero rusams teks atprasti nuo civilizacijos“. Dronai užblokavo Maskvos oro uostą  ()

Oro erdvė virš Maskvos Vnukovo oro uosto uždaryta dėl įtariamo bepiločio orlaivio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-25 „Ko gero rusams teks atprasti nuo civilizacijos“. Dronai užblokavo Maskvos oro uostą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 24 d. Vnukovo oro uosto oro erdvė buvo uždaryta dėl įtariamo bepiločio orlaivio. Šią informaciją patvirtino propagandinės agentūros „RIA Novosti“ ir „TASS“.

Realiuoju laiku skrydžių informaciją stebinčios interneto svetainės „FlightRadar“ duomenimis, 20 val. vakaro virš oro uosto lėktuvų nebuvo. Nors Šeremetjevo ir Domodedovo oro uostuose orlaiviai buvo rodomi.

Tačiau, priešingai akivaizdiems faktams, Vnukovo oro uostas teigė, kad veikia normaliai ir toliau priima bei vykdo skrydžius. Oro uosto interneto svetainėje nebuvo skelbiama jokių pranešimų apie orlaivių tvarkaraščių pakeitimus.

Rusijos tinklaraštininkas Anatolijus Nesmianas priminė, kad prieš kelerius metus Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Zacharova sakė, jog paprastiems rusams nereikia skraidyti į Vakarus. Tikėtina, kad dabar Rusijos Federacijos piliečiams tikrai teks atsikratyti civilizacijos.

 

„Svajonės pildosi. Ir apskritai, matyt, „specialioji operacija“ vyksta griežtai pagal planą. Matyt, jame aiškiai pasakyta: po 14 mėnesių – Maskvos oro transporto mazgo žlugimas. Tegul net laikinas ir techninis. Viskas vyksta pagal grafiką, iki pat šios dienos“, - reziumavo Nesmianas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(4)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: