[ŽT] Putinas gavo „juodą ženklą“. Smūgis iš Turkijos (Foto)  ()

„Rusų bogatyrius“ neatsakė, o apsipylė ašaromis ir nubėgo į greitosios pagalbos skyrių „šalinti smūgio pasekmių.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-10 [ŽT] Putinas gavo „juodą ženklą“. Smūgis iš Turkijos (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Azov“ pulko vadų paleidimas yra „juoda žymė“ diktatoriui Vladimirui Putinui, įsitikinęs Aleksandras Nevzorovas.

500-ąją karo dieną, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas sulaukė itin nemalonios staigmenos iš Ankaros. Turkijos lyderis Tayyipas Recepas Erdoganas, priešingai susitarimams su Maskva, paleido „Azov“ vadus, gynusius Mariupolį. Tai buvo didžiausio Rusijos Federacijos vadovo pažeminimo momentas.

Apie tai savo tinklaraštyje rašo žinomas Rusijos publicistas Aleksandras Nevzorovas.

Jo nuomone, istorijoje su „Azov“, Turkijos lyderis „paliko Putiną ant ledo“ ir smogė į labiausiai pažeidžiamą vietą – „didžiojo geopolitiko“ reputaciją.

Nevzorovas patikslino, kad Turkijos lyderis „Azovostalio“ vadus-gynėjus į Kyjivą grąžino pačia didžiausia Maskvą žeminančia forma, net neįspėjęs jos apie savo sprendimą. Taip jis „pažemino“ Kremliaus valdžią, parodydamas, kad laiko ją niekuo.

„Tai yra galingas pareiškimas Rusijai, kad jos buvusi valdžia išgaravo beveik be pėdsakų. Putinas gavo dar vieną „juodą ženklą“ savo „politiškai vėstančioje“ letenoje. Kremliaus kvailys yra išmestas iš didžiosios politikos laivo“, – rašė Rusijos ekspertas.

 

Jis atkreipė dėmesį į aštrią ir skausmingą rusų reakciją. Būtent ši reakcija patvirtina maksimalaus pažeminimo faktą. Ir Kremliaus propaganda šios žalos negalėjo atsverti. Taip, ir Rusijos Federacijos valdžia nuolankiai priėmė dar vieną „dūrį į nugarą“, net neužsiminė apie „atsakomąjį smūgį“.

„Oficiali reakcija yra juokinga. „Rusų Bogatyrius“ neatsakė, o apsipylė ašaromis ir nubėgo į greitosios pagalbos skyrių „šalinti smūgio pasekmių“, - teigė Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(3)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: