Solovjovas išėjo į karą. Kyla tikra audra. „Dabar žudys visus žurnalistus“ (Video)  (1)

Solovjovo elgesys Ukrainos fronte papiktino socialinių tinklų naudotojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas pasigyrė filmuota medžiaga, kurioje jis šaudo iš artilerijos patrankos į Ukrainos kariuomenės pozicijas. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas propagandisto pokalbių laidos „Sekmadienio vakaras“ su Vladimiru Solovjovu eteryje.

Vaizdo įrašo fragmentą savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė britų transliuotojo BBC apžvalgininkas Francis Scarras.

„Reikia būtinai pauostyti parako po šūvio. Kiekviena profesija turi savo įšventinimo ceremoniją“, - komentavo V. Solovjovas vaizdo įrašą, kurio medžiaga buvo parodyta eteryje.

 

Kartu internete pažymėjo, kad propagandistas neslėpė malonumo, mėgaudamasis filmuota medžiaga, kurioje jis šaudo iš artilerijos pabūklo.

Komentaruose naudotojai rašė, kad karo žurnalistai neturi teisės šaudyti fronto linijoje, nes jie taip pakiša kolegas kitose fronto dalyse, kurie taip pat tampa teisėtu bet kurio priešo taikiniu. Taigi Solovjovas dabar tapo Ukrainos kariuomenės taikiniu ir turėtų būti sunaikintas pirmai progai pasitaikius kaip Rusijos ginkluotųjų pajėgų kovotojas, pažymi interneto komentatoriai po vaizdo įrašu. Anglakalbiai naudotojai tiesiogiai vadina Solovjovą karo nusikaltėliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(5)
(87)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: