[ŽT] Kažkas bus. Ukrainos žvalgyba skelbia paslaptingą video (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose skelbiamas intriguojantis vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 10 d., Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato spaudos tarnyba savo socialinio tinklo puslapyje paskelbė pusantros minutės trukmės vaizdo įrašą, kuriame matoma, kaip Ukrainos žvalgybos pareigūnai kovoja su įsibrovėliais.

Vaizdo įraše galima pamatyti ir pačius karius, ir dronus, kuriais kovojama su priešo kariuomene, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Praėjusios savaitės pabaigoje Kyrylo Budanovas žiniasklaidai leido suprasti, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo sėkmė bus matoma, bet ne iš karto.

Kaip pavyzdį jis paminėjo Bachmutą, kurį įsibrovėliai atakavo ilgus 10 mėnesių, kol sugebėjo beveik visiškai jį atimti. Tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos neturi tiek daug laiko ir jų užduotis reikia išspręsti greičiau nei per 10 mėnesių.

Ukrainos gynybos ministerijos GUM atstovas Jusovas Zaporižios atominės elektrinės situaciją pakomentavo žemėlapiu, kuriame matyti visi Rusijos iškasami taškai. Tai ne tik minų laukai aplink stotį, bet ir sunkvežimiai su sprogmenimis atominės elektrinės viduje.

 

Tuo tarpu oficiali Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Zacharova paragino NATO viršūnių susitikimo Vilniuje dalyvius atkreipti dėmesį į situaciją Zaporižios atominėje elektrinėje. Anot jos, būtent Ukraina ruošia visokias provokacijas, po kurių pačioje stotyje gali kilti avarija, įskaitant sprogimą ir radiacijos nutekėjimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: