[ŽT] „Tai rimtas pastiprinimas.“ Ukraina skelbia, kokia jėga ateina iš Lenkijos  ()

Romanas Svitanas teigia, kad dvylika kovinių sraigtasparnių „Mi-24“, kuriuos Lenkija neseniai atsiuntė Ukrainai, padės Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms sustiprinti bent vieną fronto sektorių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-12 [ŽT] „Tai rimtas pastiprinimas.“ Ukraina skelbia, kokia jėga ateina iš Lenkijos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkija į Ukrainą slapta atgabeno apie tuziną kovinių sraigtasparnių „Mi-24“, bent keli iš jų buvo atgabenti sunkvežimiais, pasakoja lakūnas-instruktorius, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

„Mi-24“ skraidžiau apie pusantrų metų, todėl žinau, kokia tai mašina. Gerai, kai nėra kitų „Apache“, nors iš esmės tai yra toks karstas lakūnams, nes kad iš pamušto jo labai labai sunku iššokti. Vis dėlto kovinėms misijoms, kol nėra „Apache“, šis sraigtasparnis gali būti tobulas,“ pasakojo Svitanas

Jis taip pat pažymėjo, kad tai, kad dalis sraigtasparnių atvyko sunkvežimiais, nebūtinai yra blogas ženklas. tai nebūtinai reiškia, kad jie neskraido. Bet net jei taip, Svitanas teigia, kad jie gali būti sutaisyti. „Be to, turime pakankamai savo ir apgadintų sraigtasparnių, kurie gali būti donorais šiems sraigtasparniams“, – aiškino ekspertas.

 

Pasak Svitano, dvylika sraigtasparnių yra eskadrilė - trys keturių sraigtasparnių komandos. Ir tai yra rimtas bent vieno fronto sektoriaus sustiprinimas.

(62)
(5)
(57)

Komentarai ()