[ŽT] „Jie puola kiekvieną automobilį. Nebeįmanoma privažiuoti...“ Skelbiamas košmaras. Paralyžiuojama logistika (Video)  ()

Z-karo korespondentai skundžiasi dėl Ukrainos pajėgų veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2023 m. vasaros Rusijos kariuomenės Ukrainoje padėtis fronte smarkiai pablogėjo. Priežastis – kasetinių šaudmenų atsiradimas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose.

Apie tai Rusijos propagandinės radijo stoties „Komsomolskaja pravda“ eteryje pasakojo Z-karo korespondentas. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Propagandistas skundėsi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos „engia“ rusų okupantus ne tik „kasetėmis“, bet ir dronais. Rezultatas buvo toks, kad rusams labai sunku pristatyti ginklus, sviedinius ir maistą į fronto liniją.

„Kasetes naudoja, jų daug. Daug dronų. Ištraukti rezervai... Po vasaros, kai atsitempė kasetes, jiems visai netrūksta ugnies jėgos! Antra, jie pradėjo persekioti kiekvieną automobilį. Anksčiau iki Oktiabrsko ten buvo galima ramiai nuvažiuoti. Dabar, nuo vasaros, nuo tada, kai jie gavo kasetes, ten išvis neįmanoma privažiuoti. Jie puola bet kurią judančią transporto priemonę“, - skundėsi Z- karo korespondentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(313)
(4)
(309)

Komentarai ()

Susijusios žymos: