[ŽT] Faktas. Pasiektas naujas nuostolių rekordas! Britų žvalgyba skelbia detales  ()

Mūšiai dėl Avdijivkos pranoko kovo mėnesio rodiklius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo karo Ukrainoje pradžios 2023-ųjų lapkritis tapo tamsiausiu metu Rusijos kariškiams. Prieš tai rekordas buvo 2023 metų kovą, kai kasdien buvo likviduojama iki 776 žmonių.

Šiandien, lapkričio 27 d., JK gynybos ministerijos spaudos tarnyba paskelbė pagrindinius duomenis apie lapkričio mėnesį Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius. Dar visai neseniai nuostolių rekordas Putino armijos gretose buvo užfiksuotas 2023 metų kovą, kai okupantai kovojo už Bachmutą. Tačiau mūšiai dėl Avdijivkos pranoko kovo mėnesio rodiklius. Skelbiama, kad kasdien lapkričio mėnesį likviduojamas 931 karys.

 

Tuo pat metu britų žvalgyba negali patvirtinti Ukrainos generalinio štabo metodikos, kuri kasdien skaičiuoja likviduotus okupantus. Gali būti, kad ten patenka ir dingusių, ir sužeistųjų. Tačiau, kad ir kaip būtų, per 21 karo mėnesį didžiausi Putino kariuomenės nuostoliai buvo patirti 2023 metų lapkritį, ir tai yra faktas. Kremlius negaili nei gyvos jėgos, nei karinės technikos, kad iki metų pabaigos paimtų Avdijivką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: