„Ar matėte generolų atleidimus?“ Atšaukiamas konfliktas tarp Zalužno ir Zelenskio. Kas nutiko  ()

Netyla kalbos apie galimus nesutarimus tarp Ukrainos karinės ir politinės vadovybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei aukščiausiu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų lygmeniu nėra atleidimų, apie kuriuos aštriai kalbėta žiniasklaidoje, tai įrodo, kad konflikto tarp Zalužno ir Zelenskio nėra, sako Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Tarasas Berezovecas. Jei tarp jų būtų rimtų prieštaravimų, vyriausiasis ginkluotųjų pajėgų vadas galėtų imtis personalo valymo Ukrainos pajėgose, tačiau jis to nedaro.

Taraso Berezoveco interviu Markui Feiginui galite peržiūrėti jo „YouTube“ kanale.

Tarp Ukrainos karinės ir politinės vadovybės negali būti jokio konflikto. Yra normalūs darbiniai santykiai, o darbiniuose santykiuose galimos įvairios situacijos, įskaitant galimą kritiką. Suprantame, kad dabar, kol nesibaigė Ukrainos kontrpuolimas, visiškai beprasmiška aptarinėti kokius nors jo rezultatus, brėžti jų ribas ir nustatyti, kas atsakingas už tam tikrus rezultatus“, - teigia Berezovecas.

Ar matėte generolų atleidimus? Matau tik vieną dalyką: jei būtų buvęs konfliktas, jei būtų buvęs noras surasti atsakingus už šią situaciją, dabar būtų atstatydinimai. Visa tai yra vyriausiojo vado prezidento Zelenskio kompetencija. Visi žmonės, kurių pavardės gandų ir publikacijų lygmenyje pasirodė kaip galimi atsistatydinimo atvejai, visi jie yra savo vietose. Be to, jokie kadriniai sprendimai nėra rengiami. Tai pareiškė Ukrainos gynybos ministras Umerovas, kai buvo paprašytas konkrečiai pakomentuoti“, - paneigė gandus Berezovecas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(2)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: