„Blokuojamos ištisos divizijos.“ Galingi įvykiai fronte. Paralyžiuojama Rusijos kariuomenė  (1)

Z-karo korespondentai giria Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangą, išsakydami pagrindines Putino kariuomenės problemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgos negali vykdyti plataus masto puolimo, nes Ukrainos gynėjai smogia priešui, jei vienoje vietoje jų yra daugiau nei batalionas.

Karo tyrimų instituto (ISW) analitikai išanalizavo pozicinio karo situaciją, iš kurios Putino kariai negali išsisukti.

Pasak Rusijos karo tinklaraštininkų, Ukrainos ginkluotosios pajėgos smūgiuoja į Putino kariuomenės telkinius, net jei jie yra ne fronto linijoje, o giliame užnugaryje.

Ukrainos gynėjai taip pat aktyviai atakuoja net nedideles grupes, kurias sudaro 1-2 pėstininkų kuopos ir 10 šarvuočių, naudodami dronus. Ukrainos ginkluotosios pajėgos neleidžia net tokiai grupei priartėti prie savo priešakinių pozicijų, smogdamos iš tolo, joms priartėjus.

Dar neseniai mėgstama Rusijos gynybos ministerijos taktika buvo į prasiveržimą mesti nedidelę 10 vyrų grupę, kurią iš paskos „ekstremaliu“ atstumu galėtų palaikyti šarvuočiai.

 

Z-kanalas „Rybar“ pranešė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų technologinė pažanga neleidžia okupantams sutelkti kelių divizijų vienoje vietoje, taip neleidžiant vykdyti masinio puolimo, todėl Rusijos gynybos ministerija turėtų pagalvoti, kaip modernizuoti vadovavimą ir valdymą kariuomenei lauke, kad rastų išeitį iš šio pozicinio karo. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(345)
(12)
(333)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: