Kova su elektroninių brukalų siuntėjais baigėsi psichiatrijos ligoninėje  (9)

28 metų Niujorko gyventojas Jeremiah Klensas (kitur jis įvardijamas kaip Jeremy Klansas) tiesiogine ta žodžio prasme išprotėjo nuo elektroninių brukalų. Dabar jis gydomas Greistoun Parko psichiatrijos ligoninėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gydytojai teigia su tokiu reiškiniu susiduriantys pirmą kartą. Pasak jų, tai pirmas atvejis pasaulyje, kai štamštlaiškių platinimas internete sutrikdė sveiko žmogaus psichiką.

Anot paties J. Klenso, brukalai pašto dėžutėje ir socialiniuose tinkluose, kuriuose jis praleidžia didžiąją dalį savo laiko, privedė jį prie to, kad jis pradėjo ieškoti absoliučiai visų gaunamų brukalų siuntėjų, netaupydamas savo sveikatos ir praktiškai nebemiegodamas.

Vos per savaitę jam pavyko nustatyti 28 potencialių Niujorke gyvenančių šiukšlintojų tapatybes. Vakarais jis paslapčiomis lankydavosi savo skriaudėjų namuose ir pjaustydavo jų interneto ryšio laidus, tikėdamasis, kad jie jį bent kurį laiką paliks ramybėje.

Tačiau J. Klensui pavyko nuo interneto atkirsti tik septynis žmones, po to jį sulaikė policija. Per tyrimą sulaikytajam diagnozuotas psichikos sutrikimas, dėl to vyriškis išsiųstas į psichiatrijos ligoninę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)