Žinutei socialiniame tinkle palikti pakaks vien kvėpavimo  (0)

Japonų bendrovė „TechFirm“ išleido taikomąją programėlę (programą) socialiniu tinklu „Twitter“ besinaudojantiems iPad turėtojams. Naudodamasis programėle „Breath Bird“, „Twitter“ vartotojas žinutę socialiniame tinkle galės palikti… tik kvėpuodamas. Ypač patogu žmonėms, neturintiems galimybės manipuliuoti rankomis ar balsu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naudojimosi programėle principas – nesudėtingas. Atsidarius programėlę, kairėje displėjaus pusėje atsiranda pranešimų stulpelis. Likusioje displėjaus dalyje atidaroma didelė klaviatūra (joje raidės išdėstytos ne QWERTY tvarka [taip rašmenys išdėstyti kompiuterinėje klaviatūroje], o abėcėline tvarka). Virš klaviatūros – laukelis pranešimo tekstui.

Vartotojui panorus palikti žinutę, iš eilės (iš viršaus į apačią) demonstruojamos raidės ir rašto ženklai. Kai eilutėje atsiranda pageidaujamas rašybos ženklas ar raidė, vartotojui tereikia kvėptelėti į mikrofoną. Tuomet toje eilutėje raidės ir rašybos ženklai pradedami demonstruoti iš kairės į dešinę – tereikia pasirinkti reikalingus. Tokiu principu surenkama visa teksto žinutė.

Operatyvumo prasme, neįgudus gal ir ne visai patogu, tačiau kai kalbėti ir judėti galimybės nėra, kodėl nepamėginus komunikuoti ir šitaip?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)