„Apple“ valdyba slapta ieško, kas pakeistų S. Jobsą  (5)

„Apple“ valdybos nariai slapta svarsto, kas galėtų pakeisti dabartinį kompanijos vadovą Steve'ą Jobsą, kuris sausio mėnesį nutraukė aktyvią veiklą bendrovėje dėl sveikatos priežasčių. Tiesa, jis tebėra „Apple“ vadovas ir dalyvauja svarbiausiuose kompanijos pristatymuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keli valdybos nariai aptarė, kas galėtų pakeisti S. Jobsą, ir buvo susitikę su mažiausiai vienu aukštas pareigas kitoje technologijų kompanijoje užimančiu asmeniu, pranešė Dailymail.co.uk.

„Aš manau, kad tai yra tauškalai“, – laikraščiui „Wall Street Journal“ sakė S. Jobsas.
Manoma, kad „Apple“ valdybos nariai nebūtinai ieško skubios pamainos dabartiniam kompanijos vadovui, o tiesiog „dairosi kitų variantų“.

Be to, panašu, kad šie valdybos nariai neturi visos valdybos įgaliojimų ir tai buvo jų asmeninė iniciatyva. Ar apie tai žinojo S. Jobsas, nepranešama.

2004 metais S. Jobsas sirgo kasos vėžiu, tačiau jį sėkmingai išsigydė. Nuo 2008 metų pabaigos iki 2009 metų vidurio jis pusmečiui buvo pasitraukęs iš „Apple“ dėl kepenų persodinimo operacijos.

Šįmet paskelbęs, kad nutraukia aktyvią veiklą kompanijoje, kasdienius savo darbus jis perleido vienam savo pavaduotojų Timui Cookui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)