„Facebook“ atsiras mygtukai „skaičiau“, „klausiau“ ir „mačiau“?  (5)

Ekspertai spėja, jog socialinis tinklas „Facebook“ planuoja sukurti tris naujas funkcijas – „skaičiau“, „klausiau“ ir „mačiau“. Manoma, jog toks žingsnis bus žengtas artimiausiu metu, o jo motyvas – dar glaudžiau integruoti įvairialypį interneto turinį į vieną tinklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę vyks konferencija „F8“. Jai artėjant pasigirdo kalbų, kad populiarusis socialinis tinklas ruošiasi vartotojams pristatyti tris naujas funkcijas – „skaičiau“, „klausiau“ ir „mačiau“, kuriomis bus galima naudotis, kaip ir funkcija „patinka“. Šios naujos funkcijos – tik pradžia. Vėliau planuojama pristatyti funkciją – „noriu“, teigė anonimiškas šaltinis portalui „TechCrunch“.

Ekspertai spėja, kad būtojo kartinio laiko naudojimas naujose funkcijose gali rodyti, jog jos bus skirtos trečiųjų šalių turiniui, skirtingai nei „patinka“ funkcija, kurią galime naudoti ir draugų, ir trečių šalių turiniui.

Nieko stebinančio, kad panašią tendenciją atspindi ir šių metų „Facebook“ organizuojamos konferencijos „F8“ šūkis: „Skaitau. Žiūriu. Klausau“. „Facebook“ įkūrėjas ir vadovas Markas Zuckerbergas per konferenciją pristatys „Facebook“ naujoves. Taip pat pranešimus skaitys „Yahoo“, „Hulu“, „Netfix“, „Spotify“, „MOG“, „Rhapsody“, „Soundcloud“, „Rdio“, „Deezer“ ir „Vevo“ atstovai.

Anonimiškas šaltinis interneto puslapiui „All Things Digital“ sakė: „Facebook“ jau anksčiau pranešė apie tikslus sujungti visą internetą. Naujos funkcijos – vienas didžiausių ir svarbiausių žingsnių siekiant šio tikslo.“ „Facebook“ taip pat kuria naujas funkcijos „patinka“ galimybes, kad naudotojai trečioms šalims suteiktų informaciją apie tai, ko jie trokšta. Pavyzdžiui, kur norėtų nueiti, kokius produktus įsigyti ir pan. Taip pat kalbama, kad „Facebook“ kuria naują medijos platformą, kuri leis naudotojams patogiai ir lengvai dalytis mėgstama muzika, TV laidomis, filmais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: