Pakeliui į rinką – kiniškas telefonas su 4 branduolių procesoriumi  (12)

Kinijos bendrovė „Meizu“ dar šį mėnesį ruošiasi pristatyti naują savo išmanųjį telefoną „Meizu MX“, kuriame bus naudojamas 4 branduolių procesorius, praneša portalas „Engadget.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad naujasis „Meizu“ išmaniųjų telefonų flagmanas MX bus gaminamas dviejų versijų: vienas jo modelis turės 2 branduolių procesorių ir 16 GB vidinės atminties, o kitas – 4 branduolių procesorių ir 32 GB atminties. Pirmasis modelis kainuos 625, o antrasis – 780 JAV dolerių. Lyginant su moderniausiais šiandienos išmaniaisiais telefonais, tokiais kaip „Samsung Galaxy S2“, „HTC Sensation XE“, ar dar tik planuojamu kitą mėnesį pristatyti „iPhone 5“, kiniškojo gaminio techninės charakteristikos yra gana įspūdingos, tačiau atitinkamai išauga ir kaina. Todėl logiška, jog „Meizu MX“ teks konkuruoti iš esmės tame pačiame kainos segmente, kuriame pozicionuojami ir kitų gamintojų konkurenciniai produktai.

Abu „Meizu MX“ modeliai turės 4,3 colių (10,75 cm) įstrižainės sensorinius 540x960 taškų raiškos ekranus, 8 MP galinę vaizdo kamerą, „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ bevielio ryšio modulius, GPS imtuvus. Abiejų korpuso storis bus apie 10 mm, abu modelius valdys „Android“ operacinė sistema. Pranešama, kad „Meizu MX“ išmanieji telefonai iš pradžių bus pardavinėjami tik Kinijoje, ar jie bus tiekiami į kitas šalis, o jei taip, tai kada, dar nežinoma.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: