„Facebook“ galima bus naudotis telefone turint tik SIM kortelę (Video)  (2)

Įmonė „Gemalto“ pristatė naują ir kiek patobulintą technologiją „Facebook for SIM“, kuri pirmą kartą oficialiai buvo pristatyta dar šių metų vasarį. Ši naujovė leidžia vartotojams atnaujinti savo būseną „Facebook“ tinkle, peržiūrėti draugų pasisakymus ir netgi juos komentuoti siunčiant SMS žinutes, kurios apmokestinamos abonentiniu mokesčiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažnai įvairios tarnybos internete siūlo nemokamus priminimus. Pavyzdžiui, „Google Calendar“ tai daro pagal kalendorinius priminimų įrašus; kitos tarnybos informaciją siunčia nemokamomis SMS žinutėmis į beveik bet kurią pasaulio šalį. Atrodo, kad pastaruoju principu savo „Facebook“ sienos informaciją atnaujinti bus galima turint tik SIM kortelę ir su ja suderinamą mobiliojo ryšio įrenginį.

Ir visa tai beveik nemokama. Jums nekainuos siunčiamos ar gaunamos SMS žinutės, tačiau teks mokėti savotišką abonentinį mokestį, kuris bent jau šiuo metu numatomas toks:

  • 1 JAV doleris už dieną naudojimosi
  • 3 doleriai už savaitę naudojimosi.
  • 9 doleriai už mėnesį

Šis funkcionalumas, žinoma, mažiau aktualus Lietuvos ar kitoms rinkoms, kuriuose populiarėja išmanūs telefonai, tačiau nenorintiems mokėti už kiekvieną SMS atskiro mokesčio, tai bus nebloga alternatyva. Naujovės pristatymą galite išvysti tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (2)