„Apple“ ketina išleisti biudžetinę planšetę „iPad mini“  (3)

kompanijos „Ticonderoga Securities“ analitikas Brian’as White’as teigia, jog kompanija „Apple“ ketina išleisti biudžetinę planšetinio kompiuterio „iPad“ versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie planšetę, kuri vadinsis „iPad mini“, White’as esą sužinojo po kelionės į Kiniją ir Taivaną, kur jis susitiko su „Apple“ įrenginių komponentų gamintojais. Analitiko duomenimis, įrenginys bus pristatytas 2012-ųjų pradžioje. „iPad mini“ charakteristikų White’as neatskleidė, teigdamas, kad šiuo atveju žodis „mini“ reiškia mažą kainą, o ne sumažintą ekraną. Brian’as taip pat teigia, jog aparatas konkuruos su planšetiniu kompiuteriu „Amazon Kindle Fire“ ir jo kaina sieks apie 200 dolerių.

Analitikas pažymėjo, kad 2012-ųjų antrajame ketvirtyje „Apple“ pristatys ir „visavertį“ „iPad 3“, kuris kainuos 500-700 dolerių. Reikia pažymėti, kad anksčiau White’o prognozės dėl „Apple“ įrenginių buvo klaidingos. Rugpjūtį jis teigė, kad kompanija pristatys „iPhone 5“ ir biudžetinę „iPhone 4“ versiją. Kaip mes jau žinome, kompanija „Apple“ pristatė išmanųjį telefoną „iPhone 4S“, kainuojantį maždaug tiek, kiek ir ankstesnis modelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)