„Windows Phone“ apsieis ir be fotokameros, giroskopo bei kompaso  (7)

Bendrovė „Microsoft“ pakeitė minimalių reikalavimų telefonų, kuriuose būtų naudojama mobilioji operacinė sistema „Windows Phone“, techninei įrangai sąrašą. Nuo šiol gamintojai galės šią operacinę sistema pritaikyti ir pigesniems produktams, kuriuose nėra naudojami kai kurie brangesni elektroniniai komponentai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Windows Phone“ platformos reikalavimų sąrašas buvo paskelbtas MSDN.com svetainėje. Sprendžiant iš naujojo reikalavimų sąrašo varianto, išmaniesiems telefonams su  „Windows Phone“ OS nebereikės kai kurių šiuo metu standartiniais laikomų prietaisų, pavyzdžiui, fotokameros, giroskopo ar skaitmeninio kompaso.

Tarp standartinės „Windows Phone“ techninės įrangos minimas valdymo priemonių rinkinys, įskaitant mygtukus „Start“, „Search“ ir „Back“, WGA (800x 480 taškų) raiškos ekranas, galintis rodyti didžiąją interneto turinio dalį kaip visaverčius tinklalapius ir suteikiantis galimybę žiūrėti plataus formato filmus, 4 lietimo taškų sensorinė ekrano membrana, 256 MB arba daugiau darbinės atminties ir 8 GB arba daugiau pastoviosios „flash“ atminties.

Sklando gandai, kad „Microsoft“ su savo partneriais ketina pradėti pigių telefonų su „Windows Phone“ OS gamybą, taigi, galbūt dėl to buvo sumažinti techniniai „Windows Phone" platformos reikalavimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)