Išmaniesiems telefonams – miniatiūrinis spausdinimo įrenginys (Video)  (5)

Kitąmet rinkoje turėtų pasirodyti „iPhone“ ir „Android“ išmaniesiems telefonams skirtas mobilusis spausdintuvas, mokantis surinkti internete šeimininką dominančias naujienas ir išspausdinti mini "laikraščius".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Little Printer“ pavadintą kubo formos įrenginį suprojektavo Londone įsikūrusi britų dizaino kompanija „Berg“. Šis į delną telpantis spausdintuvas gali spausdinti tekstą ir iliustracijas siaurose termopopieriaus juostose, panašiose į tas, ant kurių tekstą spausdina kasos aparatai. Tokių mini laikraščių turinys yra sudaromas iš internete paskelbtos informacijos. Prie interneto „Little Printer“ jungiasi per belaidį „Wi-Fi“ ryšį, o valdomas naudojant „iPhone“ ir „Android“ OS išmaniuosius telefonus. Tokių mini laikraščių turinys gali būti sudaromas iš internetinių naujienų portalų ir socialinių tinklų pranešimų. „Little Printer“ kūrėjų teigimu, prie šio projekto jau prisijungė „Google“, „Foursquare“, D. Britianijos dienraštis „The Guardian“ ir kiti partneriai. Nustatyti dominančio turinio kriterijus galima naudojantis „Little Printer“ mobiliąja programėle. Joje taip pat nurodoma, kiek kartų per dieną vartotojai nori gauti tokias naujienų suvestines.

Bendrovės „Berg“ atstovai mano, kad toks įrenginys turės paklausą, nes skaityti popieriuje atspausdintą tekstą yra patogiau, nei telefono ekrane. Mažo formato atspaudus esą patogu laikyti piniginėse ar pritvirtinti matomoje vietoje su magnetukais. Pranešama, kad „Little Printer“ užsakymų priėmimas prasidės kitais metais, preliminari mini spausdintuvo kaina neskelbiama.

Daugiau apie naujovę žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(1)

Komentarai (5)