Kiniškas „Nokia N9“ klonas imituoja 7 operacinių sistemų išvaizdą (Video)  (5)

Mobilių operacinių sistemų rinka po truputį auga, ir kiekviena iš jų turi savo privalumus. Deja, įdiegti į išmanųjį telefoną kelias platformas daug sunkiau, nei į asmeninį kompiuterį. Tačiau kinų gamintojai, kurie yra pagarsėję kaip puikūs klonų ir kitokių kopijų autoriai, šią „problemą“ įveikti nusprendė tiesiog imituodami skirtingų operacinių sistemų išvaizdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos rinkoje pasirodė eilinis išmaniojo telefono „klonas“, ir šį kartą garbės nusipelnė „Nokia N9“. Pastarasis kinų „stebuklas“ ne tik kopijuoja išorinį dizainą, tačiau turi galimybę imituoti septynių operacinių sistemų vartotojo sąsajas.

Demonstraciniame vaizdo klipe matyti, kaip lengvai šis telefonas keičia operacinių sistemų aplinkas: „iOS 5“, „MeeGo“, „Android 3.1 Honeycomb“ („HTC Sense“ grafinė sąsaja), „Windows Phone 7.5 Mango“, „BlackBerry OS“, „Android 2.3“ (su „Samsung TouchWiz 3.0“) ir „Symbian Anna“.

Išmanusis kinų klonas dirba naudodamas „Nokia“ priklausančią OS „MeeGo“, o visos kitos „operacinės sistemos“ yra tik grafinės sąsajos, neturinčios nieko bendro su realia programine platforma, išskyrus išvaizdą. Iš aparatinių charakteristikų pusės viskas „kiniškai“ paprasta: 3,8“ įstrižainės 400×240 taškų raiškos ekranas, 1,3 MP vaizdo kamera galinėje korpuso dalyje ir dviejų SIM kortelių palaikymas. Daugiau apie šį įrenginį žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)