Timas Cookas pateko į „Time“ pasaulio įtakingiausių žmonių šimtuką  (0)

Kompanijos „Apple“ vadovas Tim'as Cook‘as pateko į leidinio „Time“ kasmet sudaromą šimto įtakingiausių žmonių pasaulyje sąrašą. JAV technologijų milžinei vadovaujantis Cook‘as pastaruoju metu patenka jau ne į vieną panašų sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip bebūtų, „Time“ pirmą kartą dabartinį 51-erių metų „Apple“ vadovą įtraukė į savo kasmetinį sąrašą. Dar įdomiau tai, jog „Apple“ valdybos narys, buvęs JAV viceprezidentas ir aktyvus kovotojas už aplinkosaugą Alas Gore’as leidiniui „Time“ pateikė trumpą, tačiau labai įdomų Cook’o aprašymą.

„Turbūt sunku įsivaizduoti sunkesnį išbandymą, kaip būti legendinio Steve’o Jobso palikuoniu „Apple“ vadovo kėdėje. Tačiau ramaus būdo, nuolankus ir intensyviai dirbantis laivų statyklos darbuotojo iš Alabamos ir namų šeimininkės sūnus Timas Cook’as dar nepraleido nei vienos progos parodyti, jog jis gali valdyti tokio dydžio kompaniją.

51-erių Cook’as nuožmiai puoselėja Jobso paliktą „Apple“ kultūra ir iki šiol rodo, jog puikiai geba vesti kompaniją į naujas technologijų pasaulio aukštumas. Jo lyderystė nepanaikinamai įspausta į visas „Apple“ sritis: nuo smulkių kompanijos vidaus užduočių iki neįtikėtinų technologijų ir projektavimų atradimų.

Timo Cook’o asmeninę discipliną, fizinį režimą ir darbo valandas puikiai apibendrina jo paties 2010-aisiais Auburno universitete pasakyta prezidento Linkolno frazė: „Aš ruošiuosi ir kada nors ateis mano šansas“. Ir štai Cook’as sulaukė savojo šanso. Dabar jis rodo tai, kam ruošėsi!“, – taip kompanijos vadovą apibūdino Alas Gore’as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: