Naująją "Apple TV" sąsają S. Jobsas išbrokavo dar prieš 5 metus  (0)

Paaiškėjo, jog šiuolaikinė "Apple TV" vartotojo grafinė sąsaja buvo išleista, neatsižvelgiant į tuometinio kompanijos vadovo Steve Jobs nuomonę. Pastarasis dar prieš keletą metų dabartinę "Apple TV" išvaizdą išbrokavo kaip netinkamą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos Sugarcube įkūrėjo Michael Margolis teigimu, kai Steve Jobs „pasitraukė“, kompanijoje neliko žmonių, kurie galėtų pasakyti „ne, šitas dizainas blogas“.

Pasirodžiusi nauja grafinė vartotojo sąsaja sulaukė daugybės vartotojo kritikos, kurių teigimu, Apple nusprendė neatsižvelgti į išorinį dizainą, o dėmesį skirti tik ergonomikai. „Naujas vartotojo sąsajos pradinis puslapis verčia mane verkti“, – savo Twitter paskyroje pranešė Michael Margolis. Jo teigimu, kol kas anksti kompaniją „nukryžiuoti“, tačiau tas faktas, jog "Apple" nusprendė išleisti pasenusį ir nepalaimintą buvusio vadovo sąsajos dizainą, kompanijai garbės nesuteikia.

Kalbėdamas apie tai, jog Steve Jobs nusiuntė "Apple TV" sąsają patobulinti, M. Margolis teigė: „Kad būtų aišku – jis nemėgo plytų tipo sąsajos. Ir taip buvo dar ilgokai prieš tai, kai "iPhone" ir "iPad" tapo populiarūs.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: