„Adreno 320“ aplenkė naujojo „iPad” „PowerVR SGX543MP4“ GPU  (0)

Iki šiol naujajame „Apple iPad“ naudojama keturių branduolių „PowerVR SGX543MP4“ GPU buvo laikoma pačia galingiausia rinkoje, tačiau dabar šį titulą perima „Qualcomm Adreno 320“ GPU, kuri integruota tame pačiame luste kartu su „Snapdragon S4 Pro“ procesoriumi į kol kas dar neišleistą „LG E970“ telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal portalo „PhoneArena.com“ pateiktą informaciją, šis telefonas naudoja „Snapdragon S4 Pro“ keturių branduolių, 1,5 GHz procesorių, kuris taip pat laikomas vienu galingiausių rinkoje, „Adreno 320“ GPU, o šio modelio ekrano raiška – 1280×768. Tiesa, išmaniųjų telefonų spartai nustatyti naudojamuose testuose ekrano raiška nesvarbi, todėl remiantis testų rezultatais tikrai drąsiai galime daryti išvadą, jog „Adreno 320“ GPU yra spartesnis už naujajame „iPad“ naudojamą „PowerVR SGX543MP4“. Tiesa, „Apple“ nusivilti neturėtų – jų gaminamas naujasis „iPad“ lyderiu buvo beveik pusę metų, o per tą laiką pasirodė nemažai naujų produktų, todėl galima teigti, kad „PowerVR“ grafika buvo tikrai puikus „Apple“ pasirinkimas, nes iki šiol tik vienas telefonas aplenkė šį GPU.

„Snapdragon S4 Pro“ procesoriaus ir „Adreno 320“ GPU testų rezultatai buvo nutekinti nebe pirmą kartą ir kaskart, internete pasirodžiusi informacija, vis labiau mus nustebina. Dabar belieka laukti ir tikėtis, kad telefonai bus iš tiesų tokie fantastiški, kokie jie yra testų rezultatuose. Kaip jums atrodo, ar pavyks „Qualcomm“ su savo naujaisiais gaminiais pasiekti aukštumas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)