Su šypsena: Internautai ir toliau tyčiojasi iš nestandartinio "iPhone 5" ekrano dydžio (Video)  (11)

„Apple“ korporaciją savo naujausią išmaniųjų telefoną „iPhone 5“ pristatė šiek tiek daugiau nei prieš savaitę, tačiau internete jau galima rasti daugybę entuziastų reklamų, kurios kaip reikiant pašiepia naujus JAV kompanijos sprendimus. Nors dauguma praktiškai neabejojo, kad „iPhone 5“ turės didesnį ekraną nei pirmtakai, tačiau niekas nesitikėjo tokio sprendimo, kokį mums pasiūlė „Apple“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad tokio pobūdžio reklamas kuria ne tik didžiausias "Apple" konkurentas kompanija "Samsung", bet ir pavieniai internautai. Priminsime, kad „iPhone 5“ pasižymi 4 colių ekranu, tačiau pagrindinė ypatybė yra tai, kad išmanusis telefonas išliko to paties pločio kaip ir pirmtakai, bet tapo pastebimai aukštesnis. Būtent ši daugiafunkcinio įrenginio savybė tampa dažniausiu pajuokos objektu. Nors pirmosios entuziastų reklamos nebuvo tokios kandžios, tačiau paskutinioji apjungia visas iki šiol matytas idėjas.

Pavyzdžiui, ar įsivaizduojate kodėl su „iPhone 5“ yra patogu daryti panoramines nuotraukas, arba kodėl šio daugiafunkcinio įrenginio ekrane patogiau peržiūrėti ilgus dokumentus? Žiūrėkite po tekstu pateiktą vaizdo įrašą ir sužinosite dar daugiau naujojo „Apple“ flagmano privalumų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(1)
(1)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: