Pasirodė naujas "Samsung" klipas, parodijuojantis "iPhone 5" maniją (Video)  (9)

Prieš keletą dienų mes jau pamatėme reklaminį plakatą, demonstruojantį išmaniojo telefono "Samsung Galaxy S III" pranašumus prieš praėjusią savaitę pristatytą "iPhone 5". Dabar korėjiečių kompanija nusprendė žengti dar toliau, išleidusi provokuojantį vaizdo klipą, pavadintą „The Next Big Thing is Already Here“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau iš pirmų kadrų tampa aišku, jog reklamoje bus kalbama būtent apie penktos kartos "Apple" išmanųjį telefoną. Mes matome žmones, kurie vėl sudaro eilę prie parduotuvės, kad suspėtų įsigyti "iPhone 5" ir taptų pirmaisiais jo savininkais. Jie kalba tarpusavyje apie naują "iPhone 5" komunikacinį lizdą Lightning, išvestį ausinėms, kuris dabar yra telefono apačioje, taip pat daug didesnį ekraną.

Tačiau kartu šalia yra ir išmaniojo telefono "Galaxy S III" savininko laimingas veidas. Šalia greitai atsiranda ir jo kolegos, kurie pilnai išnaudoja korėjiečių flagmano privalumus: fotografuoja, keičiasi informacija per NFC ir Wi-Fi. Savo ruožtu, eilėje laukiantys "Apple" fanai susidomėję žiūri į aplink vykstančius įvykius, o "Galaxy S III" noriai pasakoja apie kai kurias "Galaxy S III" funkcijas, kurių neturi "iPhone 5". Ir tuomet "Apple" gerbėjai pareiškia, jog kitą kartą jie jau tikrai gaus visas tas funkcijas, kurias norėtų matyti savo kultiniame "Apple" telefone.


Panašu, jog tai toli gražu ne paskutinis "Samsung" vaizdo klipas, kurį mes pamatysime artimiausiu metu. Priminsime, jog oficialus išmaniojo telefono "iPhone 5" debiutas rinkoje (prekybos pradžia) įvyks jau šiandien, rugsėjo 21 d., tuo tarpu Lietuvoje jis turėtų pasirodyti rugsėjo 28 d.

 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: