Neužilgo duris atvers XDA universitetas  (4)

Ko gero visi, kurie mėgsta giliau techniškai panagrinėti savo išmaniuosius įrenginius (pvz. "nulaužti", gauti root teises, perrašinėti programinę įrangą), žino apie pasaulinio garso xda-developers forumus. Pasirodo, šio portalo kūrėjai nusprendė įkurti virtualų universitetą, kuriame mokys, kaip programinėmis priemonėmis modifikuoti išmaniuosius įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios idėjos tikslas yra ir toliau skatinti programuotojų susidomėjimą Android operacine sistema. Taip pat skelbiama, kad kurso metu arba pabaigoje bus išleista nemokama elektroninė knyga PDF formatu.

Kaip skelbia xda-developers, dar viena iš pagrindinių priežasčių įkurti universitetą XDA-U, yra ta, kad forumuose visa informacija yra pernelyg išbarstyta po visus diskusijų kampelius ir susirasti tinkamą medžiagą yra gan sudėtinga. Ko galima bus išmokti iš šio projekto? Visų pirmą, bus mokoma kaip gauti root teises telefonuose su Android operacine sistema, toliau seks sunkesnės užduotys, tokios kaip sukompiliuoti Android OS iš išeities kodo.

Tikimasi, kad XDA universitetą galės tobulinti visi norintys ir tai bus visada auganti ir tobulėjanti Android bendruomenė. Kol kas yra paskelbta tik išankstinė registracija, o kai kursai prasidės Jums bus atsiųsta visa informacija el. paštu. Užsiregistruoti galite adresu xda-university.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)