Aktorius Ashtonas Kutcheris įkūnijo Steve Jobsą  (15)

Kitų metų sausio-vasario mėnesį visi „Apple“ gerbėjai bei norintys pamatyti ekranizuotą Steve Jobso gyvenimą, galės tai padaryti. „jOBS“ vardą turintis filmas buvo anonsuotas dar šių metų balandį, tačiau tik dabar atskleista daugiau detalių apie biografinį projektą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aišku tai, kad Steve Jobsą jau užbaigtoje juostoje vaidino gerai žinomas aktorius Ashtonas Kutcheris, o filmas apims praktiškai visus aktyvius „Apple“ įkūrėjo gyvenimo metus, pradedant 1971 ir baigiant 2011 metais. Filme bus sąsajų ne tik su „Apple“, tačiau ir „NeXT“ bei „Pixar“ kompanijomis.

Filmas „jOBS“ nėra paremtas Walterio Issacsono biografine knyga „Jobs“, kuri netrukus pasirodė po Steve Jobso mirties. Pastarasis filmas yra Matto Whiteley išmonė, tačiau ruošiamas ir dar vienas filmas, kuris ir bus paremtas jau minėta W. Issacsono biografine knyga.

„jOBS“ pasirodys sausio 27 dieną, besibaigiant filmų festivaliui „Sudance“. Būtent ten filmą ir bus galima išvysti pirmą kartą. Tiesa kol kas nepranešama, kada filmas pasirodys kino teatruose, tačiau spėjama, jog tai turėtų įvykti pirmoje kitų metų vasario mėnesio pusėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(8)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: