Publikuoti Steve Jobs elektroniniu paštu gauti laiškai  (0)

Interneto parduotuvė „Amazon“ lapkričio 22 d. pradėjo pardavinėti knygą „Laiškai Steve’ui: Steve’o Jobso elektroniniu paštu gauti laiškai“ („Letters to Steve: Inside the Email Inbox of Apple’s Steve Jobs“). Knygos autorius – CNN žurnalistas Markas Milianas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į knygą įtrauktas „Apple“ vadovo S. Jobso susirašinėjimas su kompanijos gaminių vartotojais. Anotacijoje teigiama, kad per kelis mėnesius trukusį tyrimą M. Milianas surinko daugiau nei šimtą laiškų. Žurnalistas knygoje taip pat pateikia savo paties surengtus interviu su žmonėmis, kurie rašė S. Jobsui vienu ar kitu klausimu ir sulaukė iš jo atsakymo.

M. Milianas naujienų tinklalapiui „Mashable“ pareiškė, kad kasdien S. Jobsas elektroniniu paštu gaudavo šimtus laiškų. Žurnalistas pastebi, kad laiškuose, rašytuose „Apple“ vadovui, žmonės dažniausia prašydavo pakeisti sugedusią įrangą nauja, siūlė aptarti vieną ar kitą temą ar mėgino gauti informacijos apie būsimus „Apple“ produktus.

„Apple“ vadovas atsakydavo į jį sudominusius laiškus. Jo atsakymas dažnai būdavo trumpas – „taip“, „ne“, bet kartais rašydavo ir išsamesnius laiškus. Gavę atsakymą iš S. Jobso žmonės dažnai paskelbdavo susirašinėjimą su juo internete, sako M. Milianas, tačiau į knygą įtraukti ir laiškai, kurie niekada nebuvo publikuoti. M. Miliano knygos kaina – 4,99 dolerio. Išleista tik elektroninė jos versija „Kindle“ formatu.

S. Jobsas buvo vienas iš „Apple“ steigėjų, o nuo 2000 iki 2011 m. ėjo kompanijos generalinio direktoriaus pareigas. Jo vadovaujama kompanija pagamino sėkmingiausius savo produktus – grotuvą „iPod“ ir išmanųjį telefoną „iPhone“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: