„Google“ permainų verpete: tiekia internetą, galbūt tieks ir mobilųjį ryšį su mobiliuoju internetu  (8)

Atrodo, jog kompanijos „Google“ laukia šviesi ateitis. Kompanija yra interneto karalius, paieškos milžinas, reklamos gigantas. Visgi tai nėra viskas, nes „Google“ nori žengti ten, kur nėra įkėlusi kojos. Vis daugiau JAV miestų siūlyti ypač spartų internetą su televizija ir artimoje ateityje galbūt net spartų, pigų mobilųjį ryšį bei konkuruoti su telekomunikacijų gigantais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors „Google Fiber“ ir „Google TV“ vis dar neveikia daugelyje JAV miestų, plėtros planas, kuris yra numatytas penkmečiui, gana agresyvus. Pasak pačių „Google“, jų vartotojai visiškai nesiskundžia nei „Google TV“, nei tuo labiau „Google Fiber“ paslaugomis, nes jos yra ypač prieinamomis kainomis, o jei sumokama daugiau, tai už didžiulę spartą, kurią ir siūlo kompanija.

„Google“ šiuo metu susidomėjo LTE ryšiu, kuris tiesiog žinomas kaip 4G. Kaip pranešama, kompanija įsigijo 50 bazinių LTE stočių ir bandys jas su 200 įrenginių 2524-2546MHz bei 2567-2625MHz dažnių juostose. Daugelis spėja, jog „Google“ ruošiasi siūlyti mobilųjį ryšį ir spartų mobilųjį internetą.

Viskas atrodo logiška. Su „Android“ operacine sistema kompanija bando įsitvirtinti mobiliųjų įrenginių rinkoje. Su savo produktų linija gauti pelno, o „Motorola“ įsigijimas taip pat buvo su žvilgsniu į ateitį. Mobiliesiems įrenginiams reikia interneto, nekalbant apie „Google Glass“ projektą, mobiliojo ryšio, ir čia „Google“ gali sužaisti savo korta panaudosi pačias naujausias technologijas, šiuo atveju LTE 4G ryšį ir jo suteikiamus privalumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (8)