Net 70% pirmosios „Galaxy S IV“ partijos naudos „Qualcomm Snapdragon 600“ lustus  (0)

Nepaisant to fakto, kad elektronikos milžino „Samsung“ išmaniųjų telefonų pažiba „Galaxy S IV“ turėjo būti viskas geriausia, ką gali pasiūlyti kompanija, taip nenutiks. Pranešama, jog gamintojas susidūrė su problemomis gamindamas „Exynos 5 Octa” procesorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau kiek anksčiau buvo teigiama, jog „Galaxy S IV“, skirtas JAV, su numeriu „I9505”, turės konkurentų „Qualcomm“ lustą „Snapdragon 600”, tačiau šiuo metu teigiama, jog net 70% pirmosios „Galaxy S IV“ partijos pasauliniu mastu naudos būtent minėtą „Qualcomm“ lustą, turintį keturis Krait 300 branduolius.

Nurodoma, jog likę 30% su „Exynos 5 Octa“ lustu bus išskirtinai skirti kai kurioms Europos, Azijos ir Afrikos rinkoms. Sparta turėtų būti labai panaši, tačiau tai bus galima nustatyti tik gavus abi išmaniojo telefono versijas, tiek su „Exynos 5 Octa”, tiek su „Snapdragon 600” procesoriais. Tuo tarpu „Samsung“ lusto gamybos problemos turėtų būti visiškai išspręstos iki šių metų vasaros. Neaišku, ar jos kilo dėl ARM big.LITTLE technologijos naudojimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: