„Computex” parodoje „Microsoft“ pademonstravo, ką gi daro atgijęs „Start“ mygtukas (Video)  (13)

Šiandien rašėme apie tai, kaip „Microsoft“ pademonstravo pirmąsias „Windows 8.1” operacinės sistemos naujoves. Kad ir kaip gražiai būtų susuktas filmukas, kuris „Windows“ „YouTube“ kanale pasirodė trečiadienį, apie atgijusį „Start“ mygtuką nebuvo nei žodžio. Iki šiol.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę „Computex 2013” parodoje „Microsoft“ vis dėlto demonstravo ir iš tiesų veikiančią „Windows 8.1” versiją bei dalykas tas, jog pagaliau buvo nuspaustas grįžęs „Start“ mygtukas. Video įrašą, kurį galite pamatyti apačioje, užfiksavo „NetworkWorld“ kanalas „YouTube“ portale.

Kaip ir buvo tikėtasi, tai tiesiog naujas „Windows“ logotipas kairėje pusėje, apačioje, o ne grįžęs senas geras „Start“ mygtukas iššaukiantis „Start“ meniu, kaip kad „Windows 7” operacinėje sistemoje. Paspaudus „Start“ mygtuką, grįžtama į „Start“ ekraną, o nuspaudus jį dar vieną kartą - į darbalaukį. Tiesa grįžimas atrodo gan gražiai, kai naudojamas vienas ekrano vaizdas.

Mes tuo tarpu galime priminti, kad „Windows 8.1” atnaujinimas bus nemokamas visiems „Windows 8” OS naudotojams, o bandomąją versiją visiems bus galima išbandyti nuo balandžio 26 dienos. Finalinė „Windows 8.1” operacinės sistemos versija turėtų pasirodyti rudenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (13)