Tapo žinoma, kokios talpos baterijas turi naujieji iPhone  (12)

Kol naujųjų Apple išmaniųjų telefonų specifikacijas gaubia viena didelė paslaptis (šiuo metu tiksliai nežinoma operatyvios atminties talpa), turime šansą susipažinti su iPhone 5S ir „biudžetinio“ iPhone 5C akumuliatorių talpa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai iš puslapio AnandTech „pasikapstė“ JAV Federalinės ryšių komisijos (FCC) dokumentacijoje, kad sužinoti šią svarbią iPhone charakteristiką.

iPhone 5C prezentacijos metu Apple atstovai tik užsiminė, kad išmanusis telefonas gavo didesnės talpos bateriją, nei jo pirmtakas iPhone 5. Reikia pripažinti, kad ir iPhone 5S pasižymėjo progresu šioje srityje. Taigi amerikiečių kolegos įvardija tokias baterijų charakteristikas:

  • iPhone 5 – 5.45 Wh, 3.8 В, 1440 mAh;
  • iPhone 5C – 5.73 Wh, 3.8 В, 1507 mAh;
  • iPhone 5S – 5.96 Wh, 3.8 В, 1570 mAh.

Kitais žodžiais tariant, iPhone 5C padidino savo baterijos talpą 5%, lyginant su iPhone 5, tuo tarpu iPhone 5S – visais 10%. Savo ruožtu, deklaruojamas baterijos darbo laikas, kaip jau girdėjome naujųjų iPhone prezentacijos metu, pasikeitė taip pat proporcingai. Tiesa, tarp iPhone 5C ir iPhone 5S skirtumo nesimato, tačiau jie ir turi skirtingus procesorius – atitinkamai A6 ir A7.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (12)