Norite ypač saugaus telefono su Android? Tuomet rinkitės BlackPhone  (0)

Išmaniųjų telefonų su operacine sistema Android saugumas, daugelio ekspertų teigimu, galėtų būti žymiai aukštesniame lygmenyje, būtent todėl įrenginiai su mobilia Google platforma retai naudojami versle. Vis tik išmanusis telefonas BlackPhone turi būtent Android – tiesa, jis saugumo klausimą iškelia į pirmą vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

BlackPhone gavo 4,7“ įstrižainės ekraną, 2 GHz dažniu veikiantį procesorių, 2 GB operatyvios atminties, 16 GB duomenų kaupiklį, 8 megapikselių kamerą. Išmaniajame telefone įdiegtos specialios šifravimo aplikacijos, kurios pakeičia standartines. Jei vartotojas pageidauja naudoti šifravimo funkcijas, jam per mėnesį teks papildomai mokėti $10.

Idėja labai įdomi, tačiau pats išmanusis telefonas nėra jau toks pigus – jis kainuoja $630, o per metus už jo funkcijų naudojimąsi teks primokėti dar $120. Kompanija Silent Circle, kuri ir yra išmaniojo telefono kūrėja, ketina per metus parduoti nei daug, nei mažai – 10 mln. BlackPhone, nors šis produktas yra nišinis.

Kas gi yra pagrindinis šio išmaniojo telefono konkurentas? Žinoma, kad kanadiečių kompanija BlackBerry. Kūrėjai Silent Circle žino, kad kanadiečių konkurento rinkos dalis sparčiai mažėja, tuo tarpu Android yra „ant bangos“, tad tuo ir bus bandoma pasinaudoti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(3)

Komentarai (0)