HTC ruošia 3 išmaniuosius telefonus su Windows Phone 8.1  (0)

Vos prieš savaitę HTC pristatė naująjį savo flagmaną One. Vakar pasirodė pranešimų, jog iškart po Windows Phone 8.1 pristatymo HTC anonsuos 3 naujus telefonus, veikiančius būtent su Microsoft mobilia operacine sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomiausia tai, jog vienas iš telefonų bus būtent One, tačiau veikiantis ne su Android, o su Windows Phone 8.1. Gandų apie tai buvo jau seniai, tačiau tik šiandien nutekėjo daugiau detalių: pavyzdžiui, išmanusis bus pristatytas dar iki gegužės mėnesio, be to, telefone nebus mircoSD kortelių skaitytuvo. Spėjama, kad kaip ir Galaxy Note 3, naujokas turės USB 3.0 jungtį.

Kiti du išmanieji telefonai nesukėlė tiek daug dėmesio. Jie turės skirtingų įstrižainių ekranus – 4” ir 4.3”. Nors įstrižainės ir skirtingos, tačiau ekranų raiškos bus vienodos – 480×800 taškų. Mobiliuose įrenginiuose bus 1 GB darbinės atminties, 8 arba 16 GB duomenų kaupiklis ir microSD jungtis.

Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su Lietuvos rinkoje esančia HTC telefonų pasiūla, techninėmis charakteristikomis ir kaina.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)