Įspūdinga paklausa: Samsung Galaxy S5 šluojamas iš lentynų  (6)

Dar balandžio 11 d. prasidėjo pasaulinė išmaniojo telefono Galaxy S5 prekyba. Remiantis preliminariais duomenimis, korėjiečių kompanijos flagmanas per pirmąsias kelias pardavimų dienas beveik visuose regionuose yra žymiai populiaresnis, nei jo pirmtakas Galaxy S4.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalas CNet praneša, kad pirminių pardavimų skirtumas tarp Galaxy S5 ir Galaxy S4 sudaro nuo 30% iki 100%. Gamintojas, deja, neatskleidžia informacijos apie tikslius pardavimų skaičius, kalba tik apie tai, kad buvo gauta daugiau nei vienas milijonas Galaxy S5 užsakymų. Kartu Samsung atstovai neigia požiūrį, kad aukščiausio lygio išmaniųjų telefonų rinka yra persotinta.

Priminsime, kad praėjusiais metais Galaxy S4 buvo išplatintas daugiau nei 10 mln. tiražu per mažiau nei mėnesį, kai jis pasirodė prekyboje. Galaxy S III atveju šis rodiklis buvo pasiektas per penkiasdešimt dienų, tuo tarpu Galaxy S II – tik po penkių mėnesių po pirmosios debiuto prekyboje dienos.

Galaxy S5 pardavimai vienu metu prasidėjo 125 pasaulio šalių. Tiesa, P. Korėjos gyventojai jį gali įsigyti jau nuo kovo 27 d. Šioje šalyje per dvylika dienų gamintojas pardavė apie 120 tūkst. Galaxy S5 egzempliorių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: