Adrenalino pliūpsnis: 300 metrų aukštyje svyranti apžvalgos aikštelė (Video)  (2)

Pirmieji lankytojai jau išbandė šią atrakciją – 300 metrų aukštyje įrengtą stebėjimo platformą, iš kurios atsiveria puiki Čikagos panorama. Tiesa, ši stebėjimo aikštelė yra kiek kitokia nei daugelis iki šiol įrengtų didžiausiuose pasaulio miestuose. Aikštelė pasvyra žemyn, link gatvės, o per didelį stiklą stebėtojas gali pažvelgti ir į dangoraižio apačią bei visą miestą pakrypusi svaiginančiu kampu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pakrypimu“ pavadinta aikštelė įrengta 94-tame „360 Chicago” aukšte, Johno Hancocko dangoraižyje. Ši atrakcija turistui tekainuoja penkis dolerius ir vienu metu išlaiko 8 žmones. Iš lėto į lauką svyranti platforma Vėjų miestą Čikagą atveria visai kitu kampu, su šlakeliu adrenalino.

„Mes turėjome labai didelį norą padaryti taip, kad lankytojai miesto stebėjimą atsimintų visą gyvenimą“, – sakė įmonės „Montparnasse 56 group“, įrengusios apžvalgos aikštelę, generalinis direktorius Patrickas Abisseroras.

Šiai įmonei taip pat priklauso apžvalgos aikštelė Montparnaso dangoraižyje Paryžiuje ir ikoniškame TV bokšte Berlyne. „Čikaga ilgai buvo modernios architektūros pradininkė. Kaip dangoraižių gimimo vieta, Čikaga ir toliau tęsia naujoviškos architektūros tradicijas, o „Pakrypimas“ geriausias to įrodymas. Lankytojai greitai galės tuo įsitikinti“, – teigia Nichole Williamson, „360 Chicago“ generalinė vadybininkė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(26)
(6)
(20)

Komentarai (2)