MSI kompiuteriai užkietėjusiems žaidėjams - kišenes draskanti galia (Video)  (0)

Kaip ir automobilių gamintojai stengiasi sudėti geriausius sprendimus į sportinius automobilių modelius, taip ir žaidimų kompiuteriams joks gamintojas negaili geriausių technologinių sprendimų. Tokios kompiuterių serijos visada pritraukia dėmesį, o savo galimybėmis žadina vaizduotę. Kaip ir jų skambūs pavadinimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, ASUS kompanija gali didžiuotis „Republic of Gamers“ (ROG) serijos žaidimų kompiuteriais ir vaizdo plokštėmis, o vieni pagrindinių konkurentų – MSI - pirkėjus vilioja „Gaming Series“ priklausančiais gražuoliais. Naujausi šios serijos kompiuteriai tik visai neseniai pasiekė Lietuvą, tad verta susipažinti, kuo žaidimų mėgėjus vilioja MSI kompanija.

Tinklo žaidimus mėgstantiems žaidėjams MSI kompanija siūlo kompaktiškus nešiojamus žaidimų kompiuterius „GP70 Leopard“ ir „GP60 Leopard“. Šie žaidimų kompiuteriai gavo ketvirtosios kartos Intel Core procesorius (galimos konfigūracijos su „Core i5“ ir „Core i7“ procesoriais) ir galingą vaizdo plokštę „NVIDIA GeForce 840M“, turinčią 2 GB operatyvinės atminties bei palaikančią „DirectX 11“ bei „PhysX“ technologiją.

Tiek „GP70 Leopard“, tiek ir „GP60 Leopard“ didžiausias galimas operatyviosios atminties kiekis siekia 16 GB. Vartotojų duomenų saugojimui naudojami talpūs kietieji diskai, kurių didžiausia galima talpa – iki 1 TB. Taip pat kompiuteriai gavo išorinės SD kortelės skaitytuvą, optinių diskų įrenginį, bevielio ryšio „Wi-Fi“ modulį, 4 USB lizdus iš kurių du – „USB 3.0“ standarto.

Be to abu modeliai gali didžiuotis žaidimams adaptuota klaviatūra „SteelSeries“ ir tinklo kontroleriu „Killer Gaming Networking“, padedančiu minimizuoti tinklo duomenų vėlavimą. Garso kokybę pagerina specializuota sistema „Audio Boost“.

Nors panašumų tarp „MSI GP70 Leopard“ bei „MSU GP60 Leopard“ yra nemažai, tačiau yra ir skirtumų. Esminis skirtumas tarp šių modelių – ekrano įstrižainės dydis ir tuo pačiu, viso korpuso matmenys. „MSI GP70 Leopard“ turi 17,3“ įstrižainės ekraną, pasižymintį 1600x900 px arba 1920x1080 px raiška. Jo matmenys 418 х 269 х 39 mm, o svoris siekia 2,7 kg. „MSI GP60 Leopard“ jau turi 15,6“ matricą su 1366 х 768 px arba 1920 х 1080 px raiška, o korpuso matmenys siekia 383 х 249 х 37,5 mm. Svoris — 2,4 kg.

Tiek „GP70 Leopard“, tiek ir „GP60 Leopard“ pardavinėjami su operacine sistema „Windows 8.1“.

Tiems, kam nepakaks „GP70 Leopard“ ir „GP60 Leopard“ suteikiamos galios, MSI siūlo įsigyti galingus „GT70 Dominator Pro“ ir „GT60 Dominator Pro“ nešiojamus žaidimų kompiuterius. Abu modeliai gavo galingą vaizdo plokštę „NVIDIA GeForce 880M“. Tiesa, MSI siūlo „Dominator“ (be Pro) serijos nešiojamų kompiuterių ir su „GeForce GTX 870M“ vaizdo plokšte.

Iš techninių parametrų verta paminėti, jog „MSI GT70 Dominator Pro“ nešiojamas kompiuteris turi 17,3“ displėjų su „Full HD“ raiška (1920х1080 px), o „GT60 Dominator Pro“ yra mažesnis - turi 15,6“ įstrižainės ekraną su „Full HD“ raiška, arba su WQHD raiška (2880 x 1620 px).

Už skaičiavimus atsakingas „Intel Core i7“ procesorius su „Haswell“ architektūra. Šalia procesoriaus darbuosis iki 32 GB talpos operatyvinė atmintis. Duomenų saugojimui bus galima naudoti skirtingus techninius sprendimus – tame tarpe ir porą mSATA SSD diskų, apjungtų į „SuperRAID“ masyvą su tradiciniu kietuoju disku arba trečiu SSD disku.

Taip pat trečiojo disko erdvė gali būti išnaudota Blu-ray optinių diskų grotuvui.

Na ir žinoma, bene svarbiausias dalykas, kuris domina pirkėją be techninių parametrų, tai kaina. O kaina, kaip ir priklauso žaidimų serijos kompiuteriams yra „su ugnele“ – tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su visų aprašytų MSI kompiuterių lietuviškomis kainomis, modifikacijomis ir detaliomis charakteristikomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(56)
(12)
(44)

Komentarai (0)